Bestelling wijzigen of annuleren

Tot het moment van verzending is het mogelijk om uw bestelling te annuleren of te wijzigen. Gelieve dit zo spoedig mogelijk telefonisch door te geven aan onze klantenservice en zorg ervoor dat u uw ordernummer bij de hand heeft. Indien onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar is, kunt u een e-mail sturen met als onderwerp “Wijziging order: [ordernummer]” of “Annulering order: [ordernummer]” naar service@phonemarket.nl.

Het wijzigen van uw bestelling is beperkt tot het kiezen van een soortgelijk artikel van dezelfde waarde. Bijvoorbeeld, u kunt een ander product in dezelfde prijsklasse kiezen of een andere kleur van het product met dezelfde waarde.

Zodra uw bestelling is ingepakt en verzonden door ons magazijn, ontvangt u rond 23:00 uur een verzendbevestiging. Op het moment dat uw bestelling is ingepakt in ons magazijn, is het niet langer mogelijk om de bestelling te wijzigen of te annuleren. In dat geval zal onze klantenservice u een e-mail sturen met retourinstructies voor het terugsturen van de bestelling bij ontvangst.

Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retourzendingen voor uw eigen rekening zijn.