Verzendkosten

Bij elk product staat vermeld wat voor levertijd op desbetreffende product geldt. Meestal wordt uw bestelling binnen 1 werkdag geleverd binnen Nederland en België. Levering naar Duitsland vindt binnen 2-3 dagen plaatst.

Verzenden in het weekend:
Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, nemen wij maandag in behandeling.

Verzendkosten:
PhoneMarket.nl verstuurd alle pakketten aangetekend en verzekerd. Hiervoor brengen wij €4,95 verzendkosten binnen Nederland in rekening en €5,95 naar België en alle andere landen €14,95.

Bezorging:
De bezorging van uw bestelling wordt verzorgd door PostNL, Bpost of DHL. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de trackinglink. Via deze link kunt u het pakket volgen op de website van de koeriersdienst. Als u niet thuis bent, zal de bezorger uw bestelling achterlaten bij een afhaallocatie in de buurt. U ontvangt een e-mail van de koeriersdienst met de adresgegevens van deze locatie. Het is belangrijk dat u uw bestelling binnen 2 weken ophaalt bij de afhaallocatie. Let op: uw bestelling wordt niet aan de buren afgeleverd.

Verzekerd en aangetekend verstuurd:
Alle producten worden verzekerd verzonden. Mocht uw bestelling zoekraken bij de koerierdienst, sturen wij u, doorgaans binnen 7 werkdagen na afronding van het onderzoek door de koerierdienst, een nieuw pakketje toe.

Afhalen:
PhoneMarket.nl heeft momenteel geen locatie waar u uw bestelling kunt afhalen.