Betaalmogelijkheden

PhoneMarket.nl maakt gebruik van een beveiligde verbinding, zodat u veilig uw aankopen kunt doen. Onze SSL-verbinding garandeert dat u bij een legitieme partij koopt die regelmatig gecontroleerd wordt. Bovendien zorgt SSL ervoor dat uw betalingsgegevens veilig zijn, zelfs wanneer u koopt via een openbare verbinding, zoals bijvoorbeeld een Wi-Fi-netwerk in de trein. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende betaalmethoden. Selecteer eenvoudig uw voorkeur tijdens het afrekenen:

iDeal: De meest gebruikte betaalmethode in Nederland, verloopt via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van uw bank.

Bancontact: Beschikbaar voor Belgische rekeningen en de favoriete betaalmethode van onze Belgische klanten.

Mastercard: Wereldwijd geaccepteerd, dus ook bij PhoneMarket.nl.

Visa: Naast Mastercard accepteren wij ook Visa creditcards.

Apple Pay: Doe online aankopen vanaf uw iPhone en iPad. Bevestig uw bestelling supersnel met de Face ID of Touch ID-functie. Zorg ervoor dat er een bankpas is toegevoegd aan uw Wallet, geregistreerd door uw bank, om de betaling te voltooien.

Riverty (achteraf betalen): Riverty (voorheen AfterPay) verzorgt het volledige achteraf betaalproces voor PhoneMarket.nl. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty, ontvang je een digitaal betaaloverzicht van hen en dien je het orderbedrag binnen 14 dagen aan Riverty te voldoen. Indien de betaling aan Riverty niet is voltooid op de uiterste betaaldatum zoals vermeld in de betaalinstructies, wordt er kosteloos een eerste herinnering per e-mail verstuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij een tweede herinnering brengt Riverty 15,- administratiekosten in rekening.

Voor goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert hierbij een strikt privacybeleid dat wordt beschreven in het privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met Riverty onverhoopt niet worden geautoriseerd, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Om gebruik te maken van Riverty dien je 18 jaar of ouder te zijn en ga je automatisch akkoord met de betalingsvoorwaarden van Riverty.

Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.

PhoneMarket.nl brengt een toeslag van 1% in rekening, omdat Riverty ons een tarief van maar liefst 2,3% oplegt.

Let wel op: na ontvangst van uw bestelling dient u de betaling aan Riverty te voldoen. Dus niet aan PhoneMarket.nl.