Xiaomi Truclean W10 Pro Nat-Droog Stofzuiger

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 379,- (incl. 21% btw)

Xiaomi Truclean W10 Pro Nat-Droog Stofzuiger

Vernieuwde reinigingskracht

Innovatieve grote probleemloze borstelrol met volledige oppervlaktedekking voor een baanbrekende reinigingskracht. Verdrievoudig het contactoppervlak van een cilinderborstel* om snel hardnekkige vlekken te verwijderen.

3-in-1 zuigen, dweilen en reinigen

Terwijl de grote probleemloze borstelrol naar voren beweegt, zuigt, dweilt en reinigt hij de vloer in één keer, zodat de vloer er na één keer al fris en glanzend uitziet.

Instelbare hoek van 90° voor eenvoudige reiniging

Een geïntegreerde ventilator scheidt water en lucht, zodat er geen vuil in de ventilator komt, ook niet als het apparaat helemaal plat ligt. Bereik ruimtes van maar 12 cm* om probleemloos te reinigen onder banken, bedden, tafels en stoelen, en zo meer grondoppervlak schoon te maken.

Intelligente aanpassing aan uw behoeften

In de automatische modus worden de zuigkracht en de waterstroom automatisch aangepast op basis van intelligente vuildetectie, waardoor de gebruiksduur effectief wordt verlengd en de reinigingsefficiëntie wordt verbeterd.

 

Slimme zelfreiniging in real time

De borstelrol eindigt de zelfreiniging in real time bij het schoonmaken van de vloeren en hergebruikt onmiddellijk het vuile water, zodat elke centimeter van uw huis brandschoon wordt.

Hoge capaciteit met lange batterijduur

Maak het hele huis in één keer schoon dankzij een batterij met een nominale capaciteit van 3700mAh en een gebruiksduur van 35 minuten*. Dankzij de grote capaciteit van de tanks voor schoon en vuil water hoeft u deze minder vaak te vullen en legen.

in de doos:

  • Truclean W10 stofzuiger
  • Oplaadstation

Klik hier voor meer specificaties: