Verzending & bezorging

 
 
 
De beste bezorgservice zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Laat je bestelling de volgende dag gratis (vanaf €50,- , alleen Nederland) thuis of op je werk bezorgen. Je kunt je bestelling natuurlijk ook ophalen in onze winkel in Rotterdam. Een kopje koffie staat klaar voor je.
Wil je rustig in het weekend bestellen en kun je niet wachten tot je het pakketje in je handen hebt? Wanneer je in het weekend bestelt, heb je het maandag in huis. 


5.1 Zo werkt bezorgen door heel Nederland en België:
 

 

5.2 Aangetekend verzenden
 

Bestellingen boven €100 euro wordt aangetekend verstuurd. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje NIET afgeleverd bij je buren. De bezorger komt de volgende dag nog eens langs.
 
 
5.3 Je pakketje online tracken
 
Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, kun je het pakket volgende met het Track & Trace-code. Je vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging.
 
 
5.4 Verzendkosten naar België:
 
De verzendkosten naar België zijn altijd €5,95
 
5.5 Verzendkosten Nederland:
 
Bij bestellingen onder de €50,- worden €1,95 (incl.BTW) verzendkosten berekend, voor bestellingen boven de € 50,-  zijn de verzendkosten € 0,-