Verzenden

Levertijd voor bestellingen binnen Nederland en België.
Bij elk product staat vermeld wat voor levertijd op desbetreffende product geldt. Meestal wordt uw bestelling binnen 1 werkdag geleverd./p>

Verzenden in het weekend
Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, nemen wij maandag in behandeling.

GRATIS verzending binnen Nederland
PhoneMarket rekent geen verzendkosten binnen Nederland.
Voor België vanaf €50,- rekent PhoneMarket ook geen verzendkosten. Orderbedrag onder €50,- brengen we voor Belgische klanten €4,95 verzendkosten in rekening.

Bezorging pakketten
De bezorging van uw bestelling wordt door PostNL of Bpost uitgevoerd. Nadat wij uw bestelling verstuurd hebben, ontvangt u van PostNL/Bpost een e-mail met de tracking code. Met deze code kunt u het pakket volgen via de website van PostNL/Bpost. Mocht u niet thuis zijn, zal de bezorger de volgende werkdag nogmaals langskomen. Uw bestelling wordt niet aan de buren afgegeven. Mocht u voor de tweede keer niet thuis zijn, dan wordt uw bestelling bij een PostNL/Bpost afhaal locatie bij u in de buurt afgegeven. De bezorger zal een briefje bij u achterlaten met de adresgegevens van het PostNL/Bpost locatie. Met dat briefje kunt u uw bestelling binnen 2 weken afhalen.

Bezorging brievenbus pakketjes (accessoires)
Accessoires wordt via de brievenbus pakketjes verstuurd. Hiervoor krijgt u geen tracking nummer verstuurd.

Verzekerd verstuurd 
Alle bestelling worden aangetekend en verzekerd verstuurd. Bij vermissing van uw pakketje wordt er na 5 werkdagen uw bestelling opnieuw verstuurd.Wilt u ons beoordelen? Wij zouden dat erg op prijs stellen!  
Door te klikken op het onderstaande afbeeldingen komt u meteen terecht op de  beoordelingspagina van PhoneMarket.nl
Alvast bedankt.


 HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial 


Klanten over PhoneMarket