Technisat AudioMaster MR2 Grijs

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Niet meer leverbaar
€ 89,- (incl. 21% btw)

Technisat AudioMaster MR2 Grijs

Met de geïntegreerde internetradiofunctie heb je naast de zenders die je regelmatig ontvangt, moeiteloos toegang tot duizenden internetradiozenders. Door middel van de geïntegreerde netwerkinterface is het apparaat eenvoudig via je thuisnetwerk te koppelen met internet. De keuze aan programma's neemt voortdurend toe en wordt automatisch bijgewerkt. Zodat u in de toekomst tal van spannende programma's van over de hele wereld kunt blijven ontdekken (breedbandinternetverbinding vereist).

Audiostreaming
Via audiostreaming heeft u op elk moment eenvoudig toegang tot UPnP-mediadeling, bijvoorbeeld op een netwerkharde schijf of een apparaat dat als UPnP-server fungeert, zoals een TechniSat MultyVision of een pc. Op deze manier kunt u rechtstreeks vanuit het thuisnetwerk naar uw favoriete muziek op uw apparaat luisteren.

Favoriete muziek van smartphone.
Bluetooth Audio Streaming maakt de overdracht van opgeslagen muziekcollecties draadloos naar het apparaat mogelijk zonder kwaliteitsverlies. Verschillende mobiele apparaten zoals smartphones, tablets of andere kunnen via Bluetooth met het product worden verbonden.

Multiroom: uw muziek in alle kamers.
Via multiroom streaming kun je tot vijf DigitRadio's of speakers aansluiten vanuit verschillende kamers in je netwerk. U kunt groepen maken om tegelijkertijd dezelfde muziek vanaf één bron af te spelen. De installatie en de besturing gebeurt via de MyDigitradio Pro-app, die beschikbaar is voor iOS en Android. Meer informatie vindt u op www.technisat.de/multiroom.

Spotify Connect
Gebruik de Spotify-app op je smartphone, tablet of pc om je favoriete nummers en de nieuwste hits op je radio of op de speakers af te spelen