Spigen Ultra Hybrid Hoesje Google Pixel 5 ACS01898

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 6 maanden
Actuele status: Levering binnen 1-2 werkdagen
€ 19,95 € 16,90 (incl. 21% btw)

Spigen Ultra Hybrid Hoesje Google Pixel 5 ACS01898

Heb je de Google Pixel 5 aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt de Ultra Hybrid Case de perfecte bescherming voor jouw toestel. De Spigen Ultra Hybrid case is dun en voor een groot gedeelte transparant. Hierdoor wordt het ontwerp van de Google Pixel 5 zo min mogelijk belemmerd, terwijl het wel voorzien wordt van de hoogwaardige bescherming waar Spigen bekend om staat.

Optimale bescherming
Het Spigen Ultra Hybrid Hoesje is vervaardigd uit twee materialen die in één mal aan elkaar gegoten zijn. Hierdoor is het gevormd tot één solide constructie met een harde en transparante polycarbonaten achterkant en schokabsorberende TPU bumper. Deze slimme constructie maakt dat de Spigen Ultra Hybrid eenvoudig te monteren is om je Google Pixel 5 en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

 

De TPU bumper van de Spigen Ultra Hybrid case is voorzien van speciale Air Cushion Technologie. Deze techniek zorgt er voor dat een val maximaal geabsorbeerd wordt en jouw Google Pixel 5 goed beschermd is. Verder steekt de TPU bumper ook 1.2 mm uit naar de voorzijde van het toestel. Zo is ook de voorzijde van jouw telefoon beschermd tegen ongelukken.

Minimalistisch design
De Google Pixel 5 heeft een prachtig uiterlijk en deze Ultra Hybrid Case is ontworpen om dit te accentueren en niet te verbergen. De polycarbonaten achterkant is transparant waardoor het design van de Google Pixel 5 prachtig weergegeven wordt. Ook is de polycarbonaten achterkant krasbestendig, wat voor een lange levensduur van de Spigen Ultra Hybrid case zorgt.

 

De TPU bumper van de Spigen Ultra Hybrid case is wel voorzien van een kleurtje. In deze bumper zijn ook uitsparingen en knoppen verwerkt. De uitsparingen geven je toegang tot de benodigde poorten en knoppen voelen solide aan en maken dat je makkelijk de volume kunt bedienen en het scherm kunt vergrendelen.

Het Spigen Ultra Hybrid Google Pixel 5 Hoesje in het kort:

 

  • Minimalistisch design met transparante backcover
  • Polycarbonaten achterkant en TPU bumper
  • Perfect op maat voor de Google Pixel 5
  • Voorzien van ingebouwde knoppen en uitsparingen
  • Beschikt over Spigens Air Cushion Technologie
MerkSpigen
Geschikt VoorGoogle Pixel 5
ModelnummerACS01898
EAN8809710757950