Samsung Galaxy Xcover 6 Pro 128GB Zwart

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 599,- € 418,95 (incl. 21% btw)

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro 128GB Zwart

Indrukwekkende kracht om veel gedaan te krijgen
De Galaxy Xcover6 Pro is voorzien van een octa-core processor met 6 GB geheugen, zodat je dingen snel en efficiënt gedaan krijgt. Verder heeft hij een intern geheugen van 128 GB en is uitbreidbaar met maximaal 1 TB met een microSD-kaart.

Snelle verbindingen – ook onderweg
Met de XCover6 Pro ben je snel verbonden. Of je nu onderweg bent of op kantoor, de XCover6 Pro ondersteunt zowel 5G als Wi-Fi 6E voor een snelle verbinding.

Overtuigend afspelen dankzij het grote display en soepel scrollen
Het 16,72 cm / 6,6 inch beeldscherm van de Galaxy XCover6 Pro biedt je voldoende ruimte om je content in de gaten te houden. En met FHD+ technologie en een hoge verversingssnelheid tot 120 Hz zien ze er ook nog eens vloeiend en scherp uit.
 
Een hoge mate van robuustheid
De XCover6 Pro is water- en stofbestendig volgens IP68 en MIL-STD 810H en kan vrijwel overal worden gebruikt.

Een Galaxy XCover6 Pro met een levendig beeld op het scherm wordt diagonaal gepresenteerd, met stof en vuil in de benedenhoek van het apparaat waar het het oppervlak raakt. Achter het apparaat worden regenachtige, stoffige en rotsachtige omgevingen getoond die het apparaat kan weerstaan.
 

Vervangbare batterij voor extra vermogen
Met zijn verwisselbare batterij met een capaciteit van ca. 4.050 mAh* biedt de Galaxy XCover6 Pro veel energie. Als je snel een energieboost nodig hebt, plaats je gewoon een volledig opgeladen verwijderbare batterij of gebruik je de 15 W snellader. Hij kan ook snel en gemakkelijk worden opgeladen met de POGO-pin.

Beschermt wat belangrijk voor u is
Samsung Knox is ingebouwd in zowel de software als de hardware van uw Galaxy XCover6 Pro en biedt sterke beveiliging vanaf het moment dat u hem aanzet. Op deze manier kan het meerlaagse beveiligingsplatform uw privégegevens beschermen tegen nieuwsgierige blikken en malware.

 
Stel uw startsleutel in
Maak het jezelf gemakkelijk. De XCover-knop kan worden aangepast aan uw taken en veelgebruikte apps door deze in te stellen voor specifieke doeleinden, b.v. B. Push-to-Talk, barcodescanning, specifieke apps en meer.

In de doos:

  • Samsung Galaxy Xcover 6 Pro 128GB Zwart
  • Usb C kabel

Productspecificaties:

Merk: Samsung
Model: Galaxy Xcover 6 Pro 128GB Zwart
Kleur: Zwart
Geheugen: 128GB
Schermgrootte: 6,6 inch
Introductiejaar: 2022

Klik hier voor meer productspecificaties