Apple iPhone 15 Plus 512GB Zwart

Opslagcapaciteit:

128 GB
256 GB
512 GB

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
  • Tweakers ID: 1978270
Actuele status: Binnenkort verwacht
Zwart
Binnenkort verwacht
€ 1.499,-
Roze
Binnenkort verwacht
€ 1.499,-
Groen
Binnenkort verwacht
€ 1.499,-
Geel
Binnenkort verwacht
€ 1.499,-
Blauw
Binnenkort verwacht
€ 1.499,-
€ 1.499,- (incl. 21% btw)

Apple iPhone 15 Plus 512GB Zwart

iPhone 15 Plus biedt je Dynamic Island, een 48 MP hoofdcamera en USB-C, allemaal in een duurzaam, gekleurd glas en aluminium ontwerp.

DYNAMIC ISLAND KOMT NAAR IPHONE 15 
Dynamic Island toont waarschuwingen en live-activiteiten, zodat je ze niet mist terwijl je iets anders doet. U kunt zien wie er belt, uw volgende rit volgen, uw vluchtstatus controleren en nog veel meer.

INNOVATIEF ONTWERP
iPhone 15 heeft een duurzaam, gekleurd glas en aluminium ontwerp. Het is spat-, water- en stofbestendig.¹ De voorkant van Ceramic Shield is sterker dan welk smartphoneglas dan ook. En het 6,1" Super Retina XDR-display² is tot 2x helderder in de zon vergeleken met iPhone 14.

48 MP HOOFDCAMERA MET 2X TELEFOTO
De 48 MP hoofdcamera maakt opnamen met een superhoge resolutie. Het is dus eenvoudiger dan ooit om opvallende foto's met verbluffende details te maken. Met de 2x telefoto van optische kwaliteit kunt u de perfecte close-up in beeld brengen.

PORTRETTEN VAN DE VOLGENDE GENERATIE
Leg portretten vast met aanzienlijk meer details en kleur. Tik gewoon om de focus tussen onderwerpen te verschuiven, zelfs nadat u de foto hebt gemaakt.

KRACHTHOUSE A16 BIONISCHE CHIP
De supersnelle chip ondersteunt geavanceerde functies zoals computationele fotografie, vloeiende Dynamic Island-overgangen en stemisolatie voor telefoongesprekken. En de A16 Bionic is ongelooflijk efficiënt, waardoor de batterij de hele dag meegaat.³

USB-C-CONNECTIVITEIT
Met de USB-C-connector kunt u uw Mac of iPad opladen met dezelfde kabel die u gebruikt om iPhone 15 op te laden. U kunt iPhone 15 zelfs gebruiken om Apple Watch of AirPods op te laden.

Let op: Apple levert geen oplader mee. Schaf een losse Apple 20 watt lader aan om uw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

In de doos:

  • Apple iPhone 15 Plus 512GB Zwart
  • USB-C-naar-C kabel

Productspecificaties:
Merk: Apple
Model: iPhone 15
Kleur: Zwart
Schermdiagonaal: 6,7"

Klik hier voor meer productspecificaties