Samsung Galaxy S9 Plus 64GB - Zwart en Samsung Gear S3 Frontier - Grijs

  • Simlockvrij:
  • Nieuw toestel:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Actuele status: Op voorraad! Levering binnen 24 uur
940,-

Samsung Galaxy S9 Plus 64GB - Zwart en Samsung Gear S3 Frontier - Grijs

Samsung Galaxy S9 + en Gear S3 Frontier - gelimiteerde set voor een speciale prijs
De introductie van de limited set Galaxy S9 + en Gear S3 Frontier is de volgende fase van de Samsung-merkcampagne, waarvan Adam Nawałka ambassadeur is.

Samsung Galaxy S9 + is de nieuwste versie van de Galaxy S-lijn, uitgerust met de beste camera uit de geschiedenis van het bedrijf. Dankzij de camera met variabel diafragma en heldere lens (F1.5), biedt de smartphone foto's van hoge kwaliteit in alle omstandigheden. De Galaxy S9 + onderscheidt zich ook van de rand tot de rand van de telefoon met een Inifnity-scherm, stereoluidsprekers en surround-soundtechnologie Dolby Atmos.

Samsung Gear S3 Frontier is een elegante smartwatch, speciaal voor sportliefhebbers. Het horloge is water- en stofdicht (IP68). Zijn schild is bedekt met Corning Gorilla SR + glas, wat de duurzaamheid en weerstand van het horloge tegen krassen verhoogt. Het apparaat werkt goed als een persoonlijke trainer die dagelijkse fysieke activiteit bijhoudt. 


Meer informatie over 
Samsung Galaxy S9 Plus 
vindt u  HIER 
Meer informatie over
Samsung Gear S3 Frontier 
vindt u  HIER             Opmerking: De Galaxy S9 en S9+ komen niet in aanmerking voor de cashback en promoties acties van Samsung.
           


Gerelateerde producten