Samsung Galaxy S23 Frame Hoesje EF-MS911 Zwart

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 6 maanden
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 21,30 (incl. 21% btw)

Samsung Galaxy S23 Frame Hoesje EF-MS911 Zwart

Dankzij de verwisselbare achterplaten in zwart en wit biedt dit hoesje de mogelijkheid om eenvoudig tussen twee verschillende looks te schakelen. Met slechts een paar handelingen kun je je telefoon een compleet nieuwe uitstraling geven, afhankelijk van je voorkeur of de gelegenheid. Deze veelzijdigheid stelt je in staat om je smartphone aan te passen aan je persoonlijke stijl of de sfeer van de dag.

Met handige kaarthouderfunctie biedt dit hoesje niet alleen stijlvolle bescherming voor je telefoon, maar ook extra functionaliteit. De verwisselbare achterplaten in zwart en wit geven je de vrijheid om eenvoudig tussen twee verschillende looks te schakelen. Of je nu een formele uitstraling wilt voor zakelijke gelegenheden of een meer casual look voor dagelijks gebruik, met dit hoesje kun je je telefoon snel en gemakkelijk aanpassen aan je stijlvoorkeur.

Laat de achterkant van je telefoon opvallen en maak een statement met unieke designs van verschillende internationale merken. Of je nu houdt van opvallende prints, subtiele texturen of artistieke ontwerpen, er is een ruime keuze aan designs om je telefoon te personaliseren en aan te passen aan jouw unieke stijlvoorkeur. Kies jouw favoriete design en geef je telefoon een persoonlijke touch die past bij jouw persoonlijkheid en lifestyle.

In de doos: 

  •  Samsung Galaxy S23 Frame Hoesje

Klik hier voor meer productspecificaties