Samsung AKG Jackplug 3.5mm EO-IG955 Wit

€ 39,99 € 15,50 (incl. 21% btw)
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 6 maanden

Samsung AKG Jackplug 3.5mm EO-IG955 Wit

Kwaliteitsgeluid
Een doorbraak in geluidstechniek! Samsung heeft samengewerkt met AKG’s internationaal gerenommeerde akoestische ingenieurs. Samen hebben zij een koptelefoon ontwikkeld voor een volledig storingsvrije luisterervaring. De In-ear-Fit is geoptimaliseerd voor Samsung smartphones en levert helder en rijk geluid. Door het in-ear design worden omgevingsgeluiden en zelfs wind gereduceerd zodat je optimaal kunt genieten van jouw audio.

Knoopvrije kabel
De in-ear koptelefoons hebben een gladde metalen afwerking en zijn voorzien van een wirwar vrije kabel. Hierdoor komen de draden niet meer in de knoop en kun jij gewoon genieten van je audio.
Het snoer heeft een lengte van 120 cm, hierop bevind zich ook de bediening en microfoon. Met de bediening kun je het volume regelen, audio pauzeren en hervatten. Oftewel de bekende play/pause functie. De microfoon zorgt ervoor dat je jouw handen vrij kan houden tijdens een telefoongesprek. Op deze manier kan je je bezigheden voortzetten.

Draagcomfort
Ervaar een uitstekend draagcomfort en een stabiele pasvorm met de de originele Samsung AKG In-ear-Fit headset. De oordopjes zijn ergonomisch ontworpen.

Merk

Samsung / AKG

Bluetooth

Nee

Producttype

Oordopjes

Draagstijl

In-Ear

Kleur

Wit

Aansluiting

Jackplug 3.5mm

Kabel lengte

1.2m

EAN

8719979857899

SKU

EO-IG955

Garantie

6 maanden

Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket