Protectieve Mondmaskers KN95 5 Stuks

€ 22,45
Actuele status: Levering binnen 1-2 werkdagen

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 6 maanden

Protectieve Mondmaskers KN95 5 Stuks

Snel op te zetten en een hoog comfort mondkapje met een stof filterklasse van KN95 – FFP2, maar liefst tot 95% van de microdeeltjes in de lucht wordt tegengehouden. Mondkapjes of -maskers verminderen de overdracht van bacteriën en virussen via de ademlucht. Ook voorkomen zij dat u schadelijke stoffen op uw werk in ademt. Schadelijke stoffen komen voor in veel branches denk aan nagelstudio’s, telefoonreparaties of in meerdere fabrieken.

U merkt tijdens het inademen van deze stoffen op het moment zelf weinig, alleen kunnen deze enorme gevolgen hebben voor uw gezondheid in de toekomst. Veel symptomen komen veel later in beeld na langdurig contact met deze chemische of schadelijke stoffen.

Maakt u zich zorgen om uw gezondheid dan kunt u het mond kapje aanschaffen. Het is makkelijk voor gebruik, voorkomt besmetting en beschermt tegen chemische- en schadelijke stoffen! 

N95 Stofmaskers zijn gecertificeerd volgens de Europese FFP2 classificatie en beschermt de luchtwegen optimaal tegen besmette lucht, fijnstof, dampen, nevels, virussen en  bacteriën

Protectie Mondmaskers

 

Type

Mondmasker

Grootte

Universeel

Geleverd

5 Stuks

Bevestiging

Aan beide kanten elastiek

Kenmerken

Hypoallergeen en luchtdoorlatend

Bescherming

Bacteriële infectie 95% , FFP2, KN95

Steriel

Nee, wel mogelijkheid tot steriel maken

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Controle
Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket