Nokia BH-805 Earbuds Blauw

€ 81,- (incl. 21% btw)
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 1 jaar

Nokia BH-805 Earbuds Blauw

Concentreer je op wat belangrijk is met actieve ruisonderdrukking, Ambient-modus en in-ear Google Assistant.
Deze earbuds blokkeren niet zomaar ruis, ze blokkeren actief ruis tot 25 dB – helemaal in overeenstemming met commerciële gehoorbescherming. Maar als gereedschap niet zo jouw ding is, kun je het ook gebruiken om het geluid aan de tafel naast je te blokkeren.
Ga helemaal op in een andere wereld met de Nokia Noise Cancelling Earbuds. Met een actieve ruisonderdrukking tot 25 dB richt je je alleen op het geluid dat je wilt horen, en blokkeer je het geluid dat je niet wilt horen. Met tot 5 uur afspeeltijd met ruisonderdrukking¹ op één enkele lading, kun jij jouw interne NIET STOREN-bordje nog langer omhoog laten. Het is ook voorzien van Ambient-modus, zodat jij jouw omgeving kan blokkeren wanneer je wil, en Google Assistant² voor als je direct naar de beste afspeellijsten wilt gaan. Trouwens, hadden we al vermeld dat hij IPX4 vocht- en vuilbestendig is? Da's niet erg - als je ze droeg, had je ons misschien niet eens gehoord.

De Ambient-modus helpt je de wereld om je heen te horen als je dat wilt. Als je dus die tjirpende vogels wilt pauzeren of als je wilt pauzeren als je vriend vraagt waar je naar luistert, dan doe je dat met één aanraking.

Met een premium design in twee unieke kleuren, rock jij altijd en overal. Naast het klassieke Charcoal, introduceren we nu ook een nieuwe, unieke kleur die op de Noordpool is geïnspireerd – Polar Sea.

Ga langer helemaal op in jouw eigen wereld. Geniet van tot wel 5 uur afspeeltijd met actieve ruisonderdrukking met één enkele laadbeurt. Dat is veel onderdrukte ruis.

Merk

Nokia

Kleur

Blauw

Connectortype

Kabel

Modelnaam

BH 805

Vormfactor koptelefoon

In het oor

Kabelfunctie

Geen Kabel

Gewicht van item

40.7 Gram

Niveau van waterbestendigheid

Waterdicht

Speciale kenmerken

Draadloos

Meegeleverde onderdelen

Kabel

Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket