Moxom Laadstation KH-62 met Draadloze Snellader

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 6 maanden
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 49,95 € 39,50 (incl. 21% btw)

Moxom Laadstation KH-62 met Draadloze Snellader

Met MOXOM-oplader kunt u een Qi-enabled 5-in-1 oplaadstation hebben waarmee u gemakkelijk meerdere apparaten op een compacte, snelle, efficiënte en overzichtelijke manier kunt opladen.

MOXOM-oplader biedt niet alleen een snelle draadloze oplaadervaring van 10 W voor elke Qi-compatibele smartphone of tablet, maar wordt ook geleverd met 1 Qualcomm-gecertificeerde QC 3.0 USB-poorten voor snel opladen: 2 micro-USB, 1 Type-C en 1 USB 3.0.

MOXOM-oplader is niet alleen een prachtig ontworpen laadstation waarmee u ruimte kunt ordenen zonder een omvangrijke en omslachtige oplader, maar ook met een aanraak-gestuurd LED-ademhalingslicht met drie verschillende lichtschalen waaruit u kunt kiezen om een zacht licht 's nachts om uw dromen te verlichten.

Inmiddels weet je al dat MOXOM-oplader een inductief snellaadbaar draadloos station is voor iPhone X/XR/XS/XS Max 8/8+, Samsung Galaxy S9/S9+ en voor elk ander Qi-ingeschakeld apparaat dat je hebt. Je zult echter ook graag willen weten dat het oppervlak van MOXOM ook bestand is tegen krassen, met een antislipbehandeling om te voorkomen dat je telefoon eraf valt tijdens het opladen. Met MOXOM houdt u uw telefoon of tablet stabiel en ingeschakeld, net zoals u het nodig hebt.


Modelnummer: Moxom KH-62