Logitech Brio Stream 4K Streaming Webcam Zwart

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 1 jaar
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 175,- (incl. 21% btw)

Logitech Brio Stream 4K Streaming Webcam Zwart

Hypersnelle framesnelheid
Stream vloeiende, realistische, supersnelle 1080p/60fps video. Het zal ook een krachtige impact hebben bij het maken van ongebruikelijke en dramatische slow-motion herhalingen, dankzij de hypersnelle framesnelheid.

Geoptimaliseerd voor streaming
Brio Stream is klaar voor streaming en behoudt een hoge framesnelheid, ongeacht de verlichting, die past bij uw gamestream zonder vertraging. Ook je videogesprekken zullen indrukwekkend zijn, met scherpe beelden, vloeiende bewegingen en natuurlijke kleuren.

Breed en instelbaar gezichtsveld
Pas het brede gezichtsveld van 90° aan om meer achtergrond toe te voegen aan een smalle 65 of 78° die de focus op zichzelf houdt. Breng een professioneel en scherp beeld over, zelfs in een rommelige omgeving, en neutraliseer de achtergrond.

Direct inloggen met Windows Hello
Log eenvoudig en veilig in op uw computer met Windows Hello-aanmelding voor gezichtsherkenning - één wachtwoord minder om te onthouden.

Creëren van volledige inhoud met vastleggen
Met Logitech Capture kunt u beginnen met het opnemen van video-inhoud van hoge kwaliteit zodra u uw nieuwe webcam aansluit. Hiermee kun je opnamen aanpassen, camera-instellingen aanpassen en zelfs verticale video maken, allemaal met een intuïtieve interface.

In de doos:

Logitech Brio Stream 

Productspecficaties:

Merk: Logitech

Model: Brio Stream 

Klik hier voor meer productspecficiaties:

Systeemeisen

USB 2.0 poort, Windows 10 of MacOS

Kleur

Zwart

Resolutie

1920x1080 Full HD

Gewicht

194g

Kabellengte

1.8m

Modelnummer

PC-LM1E

EAN

0631390543268