Huawei MatePad 11 128GB Grijs

€ 420,- (incl. 21% btw)
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar

Huawei MatePad 11 128GB Grijs

Huawei Share

 Werk tegelijkertijd aan twee projecten en klik en sleep documenten gemakkelijk van het ene scherm naar het andere. U kunt ook de uitgebreide schermmodus gebruiken tussen uw laptop en uw MatePad-scherm en de HUAWEI M-Pencil digitale pen gebruiken voor totale creatieve controle in uw ontwerpprojecten.

Multi-Window

Vergroot uw mogelijkheden met de Multi-Window-functie in HUAWEI MatePad 11. Open tot 4 applicaties op het scherm en pas volledig de manier aan waarop u van uw inhoud geniet ..

Certificering  

HUAWEI MatePad 11 is dubbel gecertificeerd door TÜV Rheinland. Profiteer van alle mogelijkheden van oogbescherming tegen blauw licht zonder dat u de weergavemodus van uw scherm of de kwaliteit van het kleurengamma hoeft te wijzigen. Uw ogen zullen geen last hebben van ongemak of vermoeidheid.

HUAWEI Histen

7.0-geluid Het vier-luidsprekers, vier-kanaals geluidssysteem van de HUAWEI MatePad 11 creëert een wereld van geluid binnen handbereik. Krachtige, pittige bas en heldere, heldere boventonen worden gestemd door de prestigieuze Harmon Kardon. Speel uw favoriete geluiden zoals ze moeten worden gehoord.


Schermdiagonaal

10,4"

Resolutie

2000x1200

Aantal camera's achter

1

Cameraresolutie

8MP

Cameraresolutie (voor)

8MP

Werkgeheugen

4GB

Opslagcapaciteit

128GB

Geheugenkaart (mobiel)

microSD

Accucapaciteit (mAh)

7.250mAh

Lengte

154,9mm

Breedte

245,2mm

Diepte

7,45mm

Gewicht

460g

Kleur

Grijs

Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket