Huawei FreeLace Pro Groen

€ 88,- (incl. 21% btw)
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
Wit
Levering binnen 1 werkdag
€ 88,-
Groen
Levering binnen 1 werkdag
€ 88,-
Zwart
Levering binnen 1 werkdag
€ 88,-

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 6 maanden
  • Handleiding digitaal: klik hier

Huawei FreeLace Pro Groen

Extra mijl voor extra stilte

De Huawei FreeLance Pro heeft twee zeer gevoelige microfoons die samen werken om ruisonderdrukking in en uit te bereiken. De grote dynamische drivers genereren sterker en dieper anti-ruis geluiden, waardoor een pure, meeslepende wereld ontstaat vol met het geluid waar je van houdt.

 

Blijf in contact met de buitenwereld

Tik op het linkeroordopje en houd het ingedrukt om over te gaan van active noise cancellation naar awareness-modus, waar je de buitenwereld hoort, met verschillende geluiden die natuurlijk klinken en aanvoelen.

 

Hoor het geluid dat ertoe doet

HUAWEI FreeLace Pro wordt geleverd met een geconvergeerd geluids pickup systeem van drie microfoons. Het vermindert de interferentie van omgevingslawaai tijdens gesprekken. Ook kan het Deep Neural Networks (DNN) -algoritme menselijke spraakfuncties nauwkeurig identificeren, waardoor gesprekken duidelijk en stabiel blijven, zelfs in bruisende omgevingen.

 

Gebouwd om indruk te maken

De dynamische driver van 14 mm werkt met een onafhankelijke laagfrequente geluidsbuis om een ​​resonantie-effect te bereiken en een krachtigere, diepere bas te leveren. Het delicate diafragma verbetert aanzienlijk de responscapaciteit voor heldere middentonen en melodieuze hoge tonen, trouw aan je oren en hart.

 

Plug, Pair and Charge

Met HUAWEI HiPair-technologie en USB-C-stekker kan HUAWEI FreeLace Pro in slechts één stap aan een telefoon of tablet worden gekoppeld. Je kunt hem opladen tijdens een koffiepauze van 5 minuten op een drukke dag en genieten van vijf uur muziek van hoge kwaliteit.

 

Kracht voor je liefde

HUAWEI FreeLace Pro overtreft de verwachtingen van de batterijduur van gewone Bluetooth-oortelefoons en ondersteunt tot 24 uur playback. Zelfs als ruisonderdrukking is ingeschakeld, biedt het nog steeds een buitengewone luisterervaring van 16 uur.

 

Dubbelklik om over te schakelen naar het laatst verbonden apparaat

Schakelen tussen apparaten kan zo eenvoudig zijn met HUAWEI FreeLace Pro. Druk gewoon twee keer op de aan / uit-knop en schakel snel naar het laatst verbonden apparaat.

 

Oren op de prijs

Dankzij de draadloze audiocodec-optimalisatie wordt de audio-latentie voor gaming aanzienlijk verminderd tot 150 ms. De low-latency gaming-modus wordt automatisch ingeschakeld wanneer je een game start, zodat je alert en scherp blijft voor elke ronde.

 

Intuïtief aan en uit

Het magnetische ontwerp van HUAWEI FreeLace Pro biedt een intuïtieve gebruikerservaring. Je kunt de oordopjes aan elkaar koppelen om de verbinding te verbreken voor een langere batterijduur. En wanneer je ze van elkaar scheidt, wordt er opnieuw verbinding gemaakt en keer je terug naar je muziek of oproepen.

 

 

Type koptelefoon

DraadloosDraadloos (bluetooth)
Koptelefoon typeIn-Ear

Driver

Driver typeDynamisch
Diameter speaker (mm)14,2mm

Verbindingen

Verbinding (Bluetooth)Bluetooth 5.0

IP-classificatie

IP-classificatieIP55 stof en sproeidicht

Accu en lader

Batterijduur (uren)24u
Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket