Huawei FreeBuds Studio Zwart

€ 159,- (incl. 21% btw)
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Huawei FreeBuds Studio Zwart

Een krachtig noise cancelling-systeem. Jij en jouw muziek en niets anders

Eenvoudig en elegant van buiten, krachtig en intelligent van binnen. Met een groot aantal slimme chipsets en ingebouwde sensoren, biedt HUAWEI FreeBuds Studio een superieur ruisonderdrukkingssysteem om een ongekende actieve noise cancelling (ANC)-ervaring te bieden, inclusief hear-through en gespreksruisonderdrukking.

 

Omnidirectioneel systeem van 8 microfoons

Met vier zeer gevoelige microfoons die aan beide kanten nauw samenwerken, detecteert de hoofdtelefoon het omgevingsgeluid nauwkeuriger voor een betere ruisonderdrukking.

 

Innovatieve TAT-akoestische architectuur

De Tee Audio Tube (TAT)-structuur verbindt de ruimte in het binnenoor met de geluidsholtes aan de voor- en achterzijde om het midden- en hoogfrequente geluid weg te filteren. Bovendien zorgt het voor een comfortabele draagervaring door de luchtdruk in uw

 

Omgeving verandert, comfort blijft

Een intelligent waarnemingssysteem bestaande uit een IMU-sensor en microfoonsysteem, detecteert 200 keer per seconde het omgevingsgeluid en past daarop in verschillende omgevingen automatisch het ruisonderdrukkingsniveau aan, voor een optimale en comfortabele actieve noise cancelling.

 

Bellen met een kristalhelder geluid

De vier naar buiten gerichte microfoons pikken menselijke stemmen op uit het achtergrondgeluid dankzij een zogenaamde 'bundelvormingstechniek'. De andere twee naar binnen gerichte microfoons vangen de stem in het oor op en vermijden sterke interferentie van de wind. Zes microfoons werken zodoende als een geavanceerd systeem samen om kristalheldere telefoongesprekken te garanderen.

 

Elk geluid komt tot leven

HUAWEI FreeBuds Studio heeft een audiochip en professionele akoestische componenten op hifi-niveau en biedt daarmee een ultrabreed frequentiebereik van 4 Hz tot 48 kHz. Het enige dat je kunt horen, is muziek in hoge resolutie met rijke details.

 

Behoud van kwaliteit tijdens audio-overdracht

Profiterend van de nieuwe hoge resolutie codec—L2HC, ondersteunt HUAWEI FreeBuds Studio snelle en stabiele audio-overdracht met een snelheid tot 960 kbps. De L2HC vermijdt kwaliteitsschade en herstelt de oorspronkelijke volheid en fijnheid van muziek van hoge kwaliteit.Type koptelefoon

DraadloosDraadloos (bluetooth)
Koptelefoon typeOver-Ear
KlankkastGesloten

Audio

Minimale frequentie4Hz
Maximale frequentie48kHz

Eigenschappen

Noise-cancellingActief
Afstands/volumebedieningUniverseel
Eigenschappen KoptelefoonDraaibare oorschelp, Microfoon, Voice-assistent

Driver

Driver typeDynamisch
Diameter speaker (mm)40mm

Verbindingen

Verbinding (Bluetooth)Bluetooth 5.1, Bluetooth 5.2

Aansluitingen

Aansluitingen (audio)USB 2.0 type-C

Accu en lader

Batterijduur (uren)20u
Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket