Roborock Q7+ Robotstofzuiger Wit

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 405,- (incl. 21% btw)

Roborock Q7+ Robotstofzuiger Wit

Roborock Q7+ is de nieuwe stofzuiger die bewezen Roborock-technologieën combineert om een robot te creëren die efficiënt stofzuigt en dweilt, zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle mensen en huizen. Nu met zelflozende voet.

Hoge zuigkracht met 2700 Pa
Roborock Q7+ verwijdert vuil dat vastzit in tapijten en zuigt stof van de vloer op met een maximale zuigkracht van 2700 Pa. Auto Carpet Booster verhoogt de zuigkracht tot het maximum wanneer het een tapijt detecteert voor een effectievere reiniging.

Zuivere zelflozende bodem
Kunt u zich voorstellen dat u vaak schoonmaakt en de tank maar heel af en toe hoeft te legen? Met de Roborock Q7+ stofzuiger kan het, want hij bevat een oplaadstation met zelflediging. Na elke reiniging zal de basis het stof verwijderen om het in een zak met een inhoud van 2,5 liter te deponeren. Op deze manier hoef je het vuil niet eens aan te raken.

Duurzame rubberen borstel en HEPA E11-filter
De Roborock Q7+ rubberen borstel schudt tapijten en tapijten om het meest ingebedde vuil los te maken. Evenzo leidt de snelle rotatie hem naar de luchtstroom, waardoor hij niet opnieuw kan vallen. Het is zeer goed bestand tegen haarklitten en geschikt voor elke grondsoort.

Bovendien vangt een HEPA-filter met E11-classificatie deeltjes in de robot op. Het kan voor een langere duur worden gewassen.

Dubbele reinigingsfunctie: stofzuigen en schrobben
Roborock Q7+ stofzuigt en schrobt tegelijkertijd en zorgt er zo voor dat eventuele vuildeeltjes worden verwijderd.

Deze heeft een inhoud van 750 ml voor stof en 180 ml voor water, wat zorgt voor het schrobben van circa 150 vierkante meter.

Autonomie tot 180 minuten
Dankzij een lithium-ionbatterij met hoge capaciteit (5200 mAh) biedt de Roborock Q7+ langdurige reiniging en behaalt hij uitstekende resultaten, zelfs in de grootste huizen. Om precies te zijn, de maximale autonomie is tot 180 minuten, met een oppervlakte van ongeveer 300 vierkante meter. Bovendien zal hij zonder problemen obstakels tot 2 centimeter hoog beklimmen.

PreciSense LiDAR-navigatiesysteem
Het PreciSense LiDAR-navigatiesysteem van de Roborock Q7+ maakt kaarten die tal van handige functies mogelijk maken die u via de app kunt bedienen. Sterker nog, de Q7 robotstofzuiger beschikt over 3D mapping, waarin je meubels kunt toevoegen of het type vloer kunt kiezen zodat de weergave van je woning nog betrouwbaarder is.

Veilige routes
Blijf volledig kalm: Roborock Q7+ bevat een set Sensient-sensoren voor oneffenheden, versnellingsmeter, enz. Je robotstofzuiger zal zo slim zijn dat hij niet van trappen valt, tegen muren opbotst of opgesloten raakt.

In de doos:

  • 1 x Roborock Q7 Plus Robotstofzuiger
  • 1 x centrale ronde borstel
  • 1 x zijborstel
  • 1 x Pure zelflozende bodem

Klik hier voor meer specificaties