Dell C2722DE QHD Monitor 27'' Zwart

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 2 jaar
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 499,- € 375,- (incl. 21% btw)

Dell C2722DE QHD Monitor 27'' Zwart

Eén knop. Tal van voordelen: maak kennis met de eerste QHD-monitor van 27 inch voor videoconferencing die is gecertificeerd voor Microsoft Teams en zodanig is ontworpen dat u met een enkele druk op een knop de Teams-applicatie kunt openen, kunt deelnemen aan vergaderingen en kunt reageren op meldingen. Bovendien is er een LED-indicator die u wijst op Teams-waarschuwingen.

Stroomlijn virtuele vergaderingen: met een geïntegreerde pop-up IR-camera, dubbele luidsprekers van 5 W en microfoon met ruisonderdrukking biedt dit beeldscherm vereenvoudigde samenwerking, waar u ook werkt.

Snelle, veilige bescherming: bespaar tijd dankzij de veilige Windows Hello-gezichtsherkenning, wat sneller werkt dan uw wachtwoord herinneren en typen.

Persoonlijk gebruiksgemak: zeg wat u nodig hebt en laat Cortana de rest doen met opdrachten waarbij u uw handen vrijhoudt.

Geef uw productiviteit een vliegende start: druk op de aan/uit-knop van de monitor en de functie voor voedingssynchronisatie start uw monitor en de aangesloten Dell pc naadloos op, zelfs als het deksel van de laptop gesloten is. Compatibel met bepaalde Dell pc's.

Overweldigende samenwerking: vereenvoudigde samenwerking dankzij een geïntegreerde IR-camera voor Full HD-videoconferenties met twee ingebouwde luidsprekers van 5 W die communicatie vanuit elke werkruimte kunnen leveren en door het onderdrukken van achtergrondgeluid met de microfoon met ruisonderdrukking.

Verbeterde beveiliging: de uitschuifbare webcamera is niet zichtbaar wanneer deze niet wordt gebruikt en bevat intelligente beveiliging met gezichtsherkenning via Windows Hello.

Naadloze video vanuit om het even welke hoek: FHD-video met een snelheid van 30 frames per seconde biedt naadloze video van mediakwaliteit en een verbluffende schermhelderheid. De brede kijkhoek van 178°/178° biedt superieure weergaven en consistente kleuren, ideaal voor videoconferencing.

In de doos:

  • Dell C2722DE Monitor
  • DisplayPort Kabel 1.8m
  • USB Kabel 1.8M
  • USB 3.2 Gen 1-upstreamkabel - 1.8 m
  • Software

Kenmerken:
Schermdiagonaal: 27''
Soort paneel: LCD
LCD-paneel: IPS
Refreshrate: 60Hz
Beeldverhouding: 16:9
Video in: DisplayPort, HDMI, USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s) Type-C

Klik hier voor meer specificaties: