Google Pixel Buds A Zwart

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 1 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Tijdelijk uitverkocht
Zwart
Tijdelijk uitverkocht
€ 84,95
Wit
Tijdelijk uitverkocht
€ 84,95
€ 84,95 (incl. 21% btw)

Google Pixel Buds A Zwart

Pixel Buds A-Series brengen je rijk geluid van hoge kwaliteit voor veel minder dan je zou verwachten. De beamforming-microfoons helpen om gesprekken kristalhelder te maken. Het sluitende ontwerp is stijlvol en de stabilisatorboog houdt ze op hun plaats, zodat je ze zelfs tijdens elke work-out kunt dragen.

– Geluid dat als muziek in de oren klinkt. Met op maat ontworpen dynamische luidsprekerdrivers van 12 mm levert de Pixel Buds A-serie audio van hoge kwaliteit.
– Ze klinken overal goed. Adaptive Sound past het volume aan als je tussen een stille en een lawaaierige omgeving beweegt.
– Bluetooth ingeschakeld. Geen snoer nodig.
– Lange batterijduur. Krijg tot 5 uur luistertijd of tot 2,5 uur gesprekstijd op één keer opladen, of luister tot 24 uur met de oplaadcase.
– Blijf verbonden. Met ruisonderdrukking zijn jouw gesprekken kristalhelder. De persoon aan de andere kant van de lijn kan jou dus horen, waar je ook bent.
– Ze kunnen goed overweg met andere apparaten. Koppel je Pixel Buds A-Series met je Pixel of een ander Android-apparaat met slechts één tik en maak snel en eenvoudig verbinding met iOS of een ander Bluetooth®️ 4.0+-apparaat.
– Zie er goed uit en voel je goed. Ze zijn zweet- en waterbestendig en hebben een stabiliserende earbud, zodat ze op hun plaats blijven, zelfs tijdens zware trainingen. Het ontwerp houdt je stijlvol tijdens het sporten.
– Vind je oordopjes gemakkelijk terug. Als je ze kwijt bent, hoor je ze rinkelen met ”Zoek mijn apparaat” als ze in de buurt zijn, of bekijk je de laatst bekende locatie op een kaart.