Google Chromecast met Google TV 4K Wit

€ 119,- € 76,- (incl. 21% btw)
Actuele status: Let op: Levering binnen 2-3 dagen

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 1 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Google Chromecast met Google TV 4K Wit

Google Chromecast met Google TV biedt je het entertainment waar je van houdt, in maximaal 4K HDR. * Ontvang persoonlijke aanbevelingen van je abonnementen - allemaal op één plek. U hoeft niet tussen apps te springen om te beslissen wat u wilt bekijken.

Alles wat je kunt zien.
Geniet van uw favoriete entertainment in maximaal 4K HDR. ** Ontdek meer dan 400.000 films en tv-afleveringen. En cast rechtstreeks vanaf je telefoon of tafel naar de tv.

Supersnel streamen.
Stream snel en geniet van een kristalhelder beeld tot 4K en helderdere kleuren met HDR. **

Gebruik je stem.
Vraag om te zoeken naar specifieke shows, of op stemming, genre, actrice en meer. Praat met Google en zeg: "Waar moet ik naar kijken?" En gebruik de afstandsbediening om de ingangen van de volumeschakelaar te bedienen, muziek af te spelen en antwoorden op het scherm te krijgen.

Aanbevelingen speciaal voor jou.
Ontvang persoonlijke suggesties op basis van uw abonnementen, kijkgewoonten en inhoud die u bezit.

Voor nu en de toekomst.
Omdat Chromecast leven inblaast in bestaande tv's en is ontworpen met gerecyclede materialen, helpt het ervoor te zorgen dat afval niet op stortplaatsen terechtkomt.

Voor webgebaseerde services en inhoud is een snelle internetservice vereist. Voor sommige services is mogelijk een abonnement vereist.

 

* Chromecast met Google TV vereist een tv met een HDMI-poort, wifi-netwerk, Google-account, stopcontact in de buurt en compatibel mobiel apparaat. Minimale besturingssysteemvereisten zijn beschikbaar op g.co/cast/req. Om inhoud in 4K te bekijken, zijn een voor 4K geschikte tv en een betrouwbare breedbandinternetverbinding vereist.

 

** Om inhoud in 4K te bekijken, zijn ook een voor 4K geschikte tv en een betrouwbare breedbandinternetverbinding vereist.

In de doos:

  • Google Chromecast met Google TV
  • Afstandbediening
  • Usb C adapter
  • Usb C kabel

Productspecificaties:

Merk: Google
Kleur: Wit
Aantal HDMI-uitgangen: 1
Bediening via mobiele app: Ja
Bluetooth: Ja
Gewicht: 311 gram

Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket