Garmin Fenix 7S Sapphire Solar 42MM Brons

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Tijdelijk uitverkocht
€ 679,- (incl. 21% btw)

Garmin Fenix 7S Sapphire Solar 42MM Brons

De Fenix ​​7 is een high-performance multisporthorloge van Garmin dat klaar is voor nieuwe uitdagingen - jij ook? Deze gebruiksvriendelijke hartslagmeter zit boordevol slimme trainings- en gezondheidsfuncties die u helpen uw actieve leven te optimaliseren.

Fenix ​​7 meet en registreert al je activiteiten, hoe en waar je ook traint. Vind uw vorm van lichaamsbeweging tussen de gedetailleerde activiteitenprofielen voor hardlopen, zwemmen, fietsen, wandelen, skiën, krachttraining, golf, surfen, klimmen en meer. Het horloge kan u door uw trainingen leiden met behulp van functies zoals Garmin Coach Running Trainer, PacePro Guidance en TopoActive Maps. Fenix ​​7 maakt het gemakkelijk om je ontwikkeling te volgen, zodat je je training naar een hoger niveau kunt tillen. Het horloge heeft ook voorgeïnstalleerde, geanimeerde trainingen die je op het horlogescherm kunt volgen en onder andere fitness, kracht en yoga kunt trainen.

Fenix ​​7 kan je waardevolle inzichten geven in je dagelijkse welzijn. Dit horloge maakt gebruik van optische hartslagtechnologie om continu uw hartslag te meten, zowel in rust als bij activiteit. Het horloge heeft Body Battery™ die het energieniveau van het lichaam meet, een Pulse Ox-sensor die de zuurstofsaturatie van het bloed meet en geavanceerde registratie van ademhaling, stress en slaap. U kunt ook uw dagelijkse vochtinname in het horloge regelen.

Sapphire Solar heeft een batterijduur van maximaal 18 dagen in Smartwatch-modus, tot 57 uur in GPS-modus en tot 40 dagen in Expedition GPS-modus. Dit model heeft ook zonnecellen die zonne-energie gebruiken om de levensduur van de batterij verder te verlengen. De Power Manager-functie van het horloge helpt je instellingen en sensoren aan te passen om de levensduur van de batterij te optimaliseren.

Sapphire Solar heeft een extreem duurzaam ontwerp met een roestvrijstalen frame met diamantachtig koolstof. Het heldere 1,3-inch touchscreen is gemaakt van Power Glass™ dat hitte-, schok- en waterbestendig is. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM waardoor je het in het zwembad en onder de douche kunt dragen. De vertrouwde knopbediening en responsieve touchscreen-interface maken het horloge gebruiksvriendelijk.

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker door de Fenix ​​7 te koppelen met je compatibele smartphone. Dit horloge kan telefoontjes, sms-berichten, e-mails, sms-berichten en meldingen ontvangen. Het horloge heeft Garmin Pay™ voor contactloos betalen. Muziek sla je op op het horloge en luister zonder telefoon met een draadloze koptelefoon. Het horloge heeft veiligheids- en volgfuncties die u helpen zich veilig te voelen, zelfs als er een ongeluk zou plaatsvinden.

In de doos:

  • Garmin Fenix 7S Sapphire Solar
  • Oplaadkabel
  • Documentatie

Productspecificaties:

Merk: Garmin 
Model: Garmin Fenix 7S 
Kleur: Brons
Gewicht: 73g
Geschikt voor: Komoot | MyFitnessPal | Relive | RunKeeper | Spotify | Strava | TrainingPeaks

Klik hier voor meer productspecificaties