Garmin Epix Gen 2 RVS 47MM Grijs

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 659,- (incl. 21% btw)

Garmin Epix Gen 2 RVS 47MM Grijs

WEAR EPIX - BE EPIC
Een premium active smartwatch met een prachtig AMOLED-display en boordevol high-tech functies.

DESIGN GERICHT OP JOUW PRESTATIE
Een stoer atletisch ontwerp met uniek AMOLED 1,3" touchscherm en 47mm Fibre versterkte behuizing. Het horloge is getest volgens militaire normen voor thermische, schok- en waterbestendigheid voor meer dan 30 verschillende sporten.

LANGE BATTERIJDUUR
De batterijduur van de Epix is episch. In smartwatch modus behaal je tot wel 6 dagen op een volle batterij en wel 16 dagen in 'gesture modus', waarbij het scherm alleen oplicht als je op je watch kijkt. Je hebt tot wel 30 uur non-stop batterij tot je beschikking als je GPS aanstaat.

WERELDWEIDE TOPO KAARTEN
Download gedetailleerde TopoActive kaarten van over de hele wereld. Je update deze gemakkelijk rechtstreeks naar je Epix via Wi-Fi.

GEAVANCEERDE PERFORMANCE METRICS
Er is geen smartwatch met meer performance metrics dan de Epix zoals VO2 max, running dynamics, rusttijd advies, PacePro, warmte en hoogte acclimatisatie en nog veel meer.

BESTE DAY-TO-DAY FUNCTIES
Een smartwatch heb je niet alleen voor sport, maar ook om je dagelijkse gezondheid op pijl te houden met functies zoals slaap- en stressscore, body battery, hydratatie tracking, stappenteller en zuurstofopname.

In de doos: 

  • Epix Gen 2 RVS 47MM
  • Oplaadkabel
  • Documentatie

Klik hier voor specificaties: