Garmin Fenix 7S Solar 42MM Zwart

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Tijdelijk uitverkocht
€ 673,- (incl. 21% btw)

Garmin Fenix 7S Solar 42MM Zwart

Geniet van al je trainingen en buitenactiviteiten met Garmin's duurzame multisporthorloge fēnix 7S Solar met GPS. Deze smartwatch is ontworpen voor iets kleinere polsen en de Power Glass för-lens voor het opladen van zonne-energie verlengt de levensduur van de batterij - zodat u kunt profiteren van geavanceerde trainingsfuncties, sport-apps en sensoren voor gezondheidsmonitoring.

INGEBOUWDE SPORT-APPS
Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor langlaufen en hardlopen, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, indoor klimmen en meer.

HERSTEL ADVISEUR
Na elke training weet je hoe lang je hersteltijd nodig hebt voordat je een nieuwe zware training kunt uitvoeren. Er wordt rekening gehouden met de trainingsintensiteit en factoren als stress, dagelijkse activiteit en slaap.

OP ZONNE-ENERGIE GELADEN BATTERIJ
Krijg tot 11 dagen batterijduur in smartwatch-modus en nog eens 3 dagen bij opladen op zonne-energie3 - en tot 37 uur in GPS-modus en nog eens 9 uur bij opladen op zonne-energie5.

PULSMETING AAN DE POLS
Optische hartslagmeting met hartslagvariabiliteitstechnologie meet de intensiteit van de activiteit en berekent uw stressniveau. Het registreert ook hartslaggegevens onder water zonder hartslagband.

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPREGISTRATIE
Krijg een compleet overzicht van je slaapfasen, van lichte tot diepe slaap en REM-slaap. Bekijk alles in een speciale widget die je slaapscores en inzichten bevat.

ADEMHALINGSREGISTRATIE
Je smartwatch registreert hoe je ademt gedurende de dag, in slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

GEZONDHEIDSREGISTRATIE VOOR VROUWEN
Gebruik de Garmin Connect app om je menstruatiecyclus of zwangerschap bij te houden. Registreer symptomen, krijg inzichten over lichaamsbeweging, voeding en meer. Je kunt zelfs informatie om je pols krijgen met de widget voor het volgen van cyclussen voor mannen en het volgen van zwangerschap

In de doos:

  • Garmin Fenix 7S Solar Grijs
  • Oplaad kabel

Productspecificaties:

Merk: Garmin 
Model: Fenix 7S Solar Grijs
Kleur: Grijs
Gewicht: 63g
Klik hier voor meer productspecificaties