Dreame D9 Robotstofzuiger Wit

€ 238,-
Actuele status: tijdelijk uitverkocht

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar

Dreame D9 Robotstofzuiger Wit

Dreame Robot Vacuum D9 beschikt over een extreem sterke zuigkracht van 3.000 Pa en een zuigvermogen van 4 modi, waarmee alle kleine en grote deeltjes kunnen worden gereinigd. 570 ml grote stofbeker en 270 ml intelligente watertank, die voldoende is om tot 250 m² te vegen en tot 200 m² in één keer af te vegen.
Gebaseerd op het geavanceerde SLAM-smart-algoritme maakt de 3.0 LDS een nauwkeurigere navigatie, een grotere radius en een efficiëntere routeplanning. De sterke rekenprestatie van het nieuwe SLAM-algoritme lokaliseert de robot nauwkeurig, karteert en reinigt de ruimte efficiënt.
Het bereikt een looptijd van maximaal 150 minuten, wat voldoende is om verschillende reinigingstaken met een volledige lading uit te voeren.
Dreame Robot Vacuum D9 beschikt over 6 reinigingsmethoden, die worden ondersteund door de geavanceerde mapping-, geheugen- en partitiefuncties. De gebruiker kan handmatig bewerken om een nauwkeurigere partitionering mogelijk te maken en gebieden met handmatige bediening eenvoudig te noemen, om de te reinigen ruimtes gemakkelijk te plannen en te selecteren.
Als je niet thuis bent, kun je met de app afstandsbediening het zuigvermogen instellen, reinigingen plannen, het batterijniveau controleren, de materiaalstatus en andere reinigingsoplossingen voor thuis controleren. Zodra je met Alexa verbonden bent, kun je de reinigingswerkzaamheden van de robot direct via spraakopdrachten bedienen.


Stofzuigermodel

Robotstofzuiger

Zakloos

Ja

Inhoud

0,57L

Nat/droog

Droog

Vuilafscheidingsmethode

Cyclonisch

Accuduur (minuten)

60min

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Controle
Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket