Bullguard Antivirus voor PC

€ 24,95 € 14,95
Actuele status: Op voorraad! Voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:

Bullguard Antivirus voor PC

Antivirus

BullGuard Antivirus biedt krachtige gelaagde bescherming tegen alle typen malware zoals phishingpogingen en Trojan-Horses ontworpen om uw bankgegevens te stelen. Het maakt korte metten met ransomware en identificeert en vernietigt nieuwe, geavanceerde bedreigingen.

Volgende generatie antimalware
Onze volgende generatie antimalware geeft u intelligente drie laags bescherming. Deze herkent vertrouwde sites en toepassingen, scant voortdurend op code geassocieerd met malware en alle gedetecteerde malware wordt vergrendeld, in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd. Bovendien ontvangt verfijnde gedragsdetectie voortdurend dagelijks updates over de nieuwste te detecteren malware en te blokkeren bedreigingen.

Game Booster
Met BullGuards bekroonde Game Booster kunt u in volstrekte veiligheid gamen en hoeft u geen beveiliging voor prestatie op te offeren. Het is zelfs bewezen dat het eigenlijk games versnelt. Het blokkeert pop-ups en andere irritante onderbrekingen zodat u altijd verzekerd bent van pijlsnel en ononderbroken gamen.

Kwetsbaarhedenscanner
Voorkomt dat toepassingen die malware zouden kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert de authenticiteit van toepassingen en stuurprogramma's door hun digitale handtekeningen te verifiëren. Het attendeert u op ontbrekende beveiligingsupdates en waarschuwt u als u met een onveilig wifi-netwerk verbinding hebt gemaakt. Met een elegante simpele interface kunt u beveiligingsproblemen in één oogopslag constateren, die rechtstreeks vanuit de interface kunnen worden behandeld, zoals toepassen van Windows-updates.

Specificaties

Aantal users/apparaten

1x

Platform

Windows, Windows 7, Windows 8

Licentietype

Retail

Licentieperiode

1 jaar

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Controle
Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket