Apple Watch Ultra 2 small/medium trail-bandje Titanium Blauw/Zwart

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 2 jaar
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 899,95 € 869,95 (incl. 21% btw)

Apple Watch Ultra 2 small/medium trail-bandje Titanium Blauw/Zwart

Nieuw avontuur.
De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch rekt de grenzen nog verder op. Met de gloednieuwe S9 SiP. Een magische nieuwe manier om je Apple Watch te bedienen zonder het scherm aan te raken. Het helderste Apple display ooit. En je kunt nu ook kiezen voor CO₂‑neutrale combinaties van kast en bandje.

Het grootste en helderste Apple Watch-display ooit.
Het always‑on Retina‑display draait op de gloednieuwe S9 SiP en heeft een piek­helderheid van 3000 nits, zodat het nog beter leesbaar is bij fel zonlicht. Bij weinig licht dimt het display naar 1 nit. En de Nachtmodus wordt nu automatisch ingeschakeld als het donker is. Het grote display biedt alle ruimte om zelf je ideale scherm in te delen voor de meeste activiteiten. En er is een nieuwe wijzerplaat die langs de buitenste randen allerlei dynamische informatie laat zien, zoals de hoogte, diepte of het aantal seconden.

Met de power van de gloednieuwe S9 SiP.
Dankzij Apple silicon is Apple Watch Ultra 2 sneller, veelzijdiger, en makkelijker in het gebruik. De nieuwe dual‑core CPU bevat 5,6 miljard transistors, 60 procent meer dan de vorige generatie. De nieuwe Neural Engine heeft vier cores en verwerkt machinelearning-taken tot twee keer sneller. Dit is ongekend voor een smartwatch en maakt geavanceerde nieuwe features mogelijk. Zoals ‘Nauwkeurig zoeken’ voor iPhone en een magische nieuwe manier om je Apple Watch te bedienen met een eenvoudig handgebaar: ‘Tik dubbel’.

in de doos:

  • Trail Bandje
  • USB-C Magnetische Fast Charging Cable
  • Apple Watch Watch Ultra 2

Klik hier voor meer productspecificaties