Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 44mm Rood

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Tijdelijk uitverkocht
€ 374,- (incl. 21% btw)

Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 44mm Rood

De toekomst van gezondheid is hier. Om je pols.
Bewaak de bloedzuurstof met een revolutionaire sensor en app. Houd alle parameters van uw trainingen in de gaten op een nog helderder altijd ingeschakeld Retina-display. Met Apple Watch Series 6 heb je een gezonder, actiever en verbonden leven binnen handbereik.

Zuurstof in het bloed Een adem van pure innovatie.
Het zuurstofgehalte in het bloed is een basisindicator voor uw algemeen welzijn. Het helpt u te begrijpen hoeveel zuurstof uw lichaam ontvangt en of het het absorbeert zoals het zou moeten. Apple Watch Series 6 heeft een nieuwe sensor en een nieuwe app waarmee je je bloedzuurstofniveaus zo vaak als je wilt kunt controleren, en ook periodiek op de achtergrond kunt meten, dag en nacht.

Nieuwe sensor. Nieuwe informatie.
De nieuwe O₂ Level Sensor bestaat uit vier groepen LED's en vier fotodiodes. Het is geïntegreerd in het volledig opnieuw ontworpen achterste kristal en werkt samen met de Levels O₂-app om de hoeveelheid zuurstof in uw bloed te bepalen.

Diep verhelderend.
Groene, rode en infrarode LED's projecteren hun licht op de bloedvaten van de pols, terwijl fotodiodes de hoeveelheid gereflecteerd licht meten. Geëvolueerde algoritmen berekenen vervolgens de kleur van het bloed, wat aangeeft hoeveel zuurstof erin zit.

ECG Binnen handbereik. Altijd en overal.
Met de ECG-app kan Apple Watch Series 6 een elektrocardiogram met één afleiding genereren. Het kan dus vitale gegevens leveren aan artsen en meer gemoedsrust geven aan degenen die het gebruiken: een uitzonderlijke mijlpaal voor een draagbaar apparaat.

Vraag je vinger hoe het hart is.
Dankzij de ECG-app detecteren de elektroden in de Digital Crown en in het achterste kristal elektrische impulsen van het hart. Houd uw vinger op de Digital Crown om in slechts 30 seconden een ECG te maken. De ECG-app vertelt u of er tekenen zijn van atriumfibrilleren (een ernstige vorm van verandering van het hartritme) of als uw hart klopt met een sinusritme, dat uniform en normaal is.

Een goede dag begint 's nachts.
De juiste hoeveelheid slaap is belangrijk om gezond te blijven. De nieuwe Slaap-app helpt je bij het creëren van een bedtijdroutine en het bijhouden van je slaap, nacht na nacht. Dit maakt het voor u gemakkelijker om doelen te stellen en zelfs te bereiken.

Altijd in contact wat u wilt. Waar je ook bent.
Met Apple Watch Series 6 zijn de mensen en dingen waar je het meest om geeft altijd bij je, waar je ook bent. En als u kiest voor het model met mobiele connectiviteit, blijft u in contact met de wereld, zelfs als u geen telefoon heeft

In de doos:

  • Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 44mm Rood
  • Usb A oplaadkabel (exclusief adapter)
  • Horlogeband kort 
  • Horlogeband lang 

Productspecificaties:

Merk: Apple
Model: Watch Series 6 GPS + Cellular 44mm 
Kleur: Rood
Waterdicht: Ja

Klik hier voor meer productspecificaties