Apple Pencil 1e Generatie Wit

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 1 jaar
Actuele status: Tijdelijk uitverkocht
€ 106,- (incl. 21% btw)

Apple Pencil 1e Generatie Wit

Een revolutionair potloodachtig object: de nieuwe Apple Pencil voor iPad Pro. Als je iPad Pro gebruikt, heb je soms absolute precisie nodig. Daarom hebben we Apple Pencil ontworpen, waarmee de mogelijkheden van Multi-Touch verder gaan dan ooit. Zijn technologie is anders dan alles wat je kent, en toch weet je hoe je het moet gebruiken vanaf het moment dat je het in je hand hebt. Hiermee kun je oneindig veel effecten toepassen, streek voor streek en pixel voor pixel. Je bent vrij om te bedenken, schrijven en tekenen precies wat je wilt.

DE FIJNSTE LIJN TUSSEN JE IPAD EN JE VERBEELDING.
Zelfs als je nog nooit een Apple Pencil in je leven hebt gezien, weet je vanaf het eerste moment hoe je hem moet gebruiken. Neem het gewoon en laat je leiden door je intuïtie om te doen wat je wilt. Letterlijk. Van tekenen in het park tot het schilderen van een aquarelportret of het retoucheren van een plattegrond zonder liniaal of schuine kant. Met Apple Pencil heb je tools in handen om te geven en te nemen. De rest is al iets tussen de muzen en jou.

ZO SNEL ALS UW IDEEN.
Latency is de tijd die verstrijkt vanaf het moment dat u begint te tekenen totdat het spoor op het scherm verschijnt. Met de Apple Pencil zijn we erin geslaagd om het zo veel te verminderen dat het praktisch onmerkbaar is. Dat onderscheidt het van andere creatieve tools en maakt het uniek.Bovendien weet iPad Pro of je je vinger of Apple Pencil gebruikt. Wanneer het detecteert dat het de pen is, scant het subsysteem het signaal 240 keer per seconde om bij elke slag twee keer zoveel punten te scoren. En dankzij door Apple ontworpen software duurt het enkele milliseconden voordat je ideeën tot leven komen.

DE GROTERE DRUK GROTERE DIKTE.
De Apple Pencil bevat een geavanceerd systeem dat een breed spectrum aan krachten kan meten. Een sensor die aan de punt is geplaatst, bepaalt ultraprecies de druk die u uitoefent. Druk harder voor een dikke lijn of zachter voor fijnere lijnen. Het aantal effecten dat u kunt krijgen, neigt naar oneindig.

VOEG SCHADUW TOE DOOR UW HAND TE KANTELEN.
Twee sensoren aan het uiteinde van Apple Pencil berekenen de exacte hoek en kanteling van je hand. Op deze manier detecteert het Multi-Touch-scherm tijdens het tekenen of schilderen de relatieve positie van deze sensoren en kunt u schaduwen tekenen door de Apple Pencil te kantelen. Net zoals je zou doen met een potlood of houtskool.

BATTERIJ VOOR 12 UUR. DENK JE ALLES WAT JE ERUIT KUNT KRIJGEN.
Verwijder de magnetische dop van Apple Pencil om toegang te krijgen tot de Lightning-connector en direct op te laden vanaf iPad Pro. De connector heeft een langer ontwerp dan normaal, zodat je het potlood kunt opladen, zelfs wanneer iPad Pro de Silicon Case draagt. Heb je haast? Een snelle lading van 15 seconden geeft je een half uur. En met een volledige lading heb je tot 12 uur om de puntjes op de i te zetten.

In de doos:

Apple Pencil Wit

 

Productspecificaties:

 

Merk: Apple

Model: Pencil

Kleur: Wit

Klik hier voor meer productspecificaties: