Apple Watch Nike Series 5 40mm Grijs

€ 376,- € 375,- (incl. 21% btw)
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 1 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier

Apple Watch Nike Series 5 40mm Grijs

De Apple Watch Series 5 vereist een iPhone 6s of nieuwer in combinatie met iOS 13 of hoger voor een optimale verbinding. De Apple Watch 5 werkt wel met de iPhone SE. De combinatie van een Apple Watch met Android werkt niet optimaal.

De nieuwe Apple Watch Series 5 lijkt van buiten precies op de vorige generatie, maar er zijn wel degelijk innovaties. Zo heeft de smartwatch een always-on display waardoor je op ieder moment de tijd af kan lezen of je berichten binnen ziet komen zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. Daarnaast is er een kompas functie toegevoegd die ook aangeeft op welke hoogte je bevindt.

Speel muziek af op je smartwatch, download je favoriete app via de apple store en vraag Siri de oren van z’n kop. Even snel een aankoop doen? Via Apple Pay betaal je zonder gebruik te maken van je betaalpas (nog niet beschikbaar bij alle banken).

De Apple Watch 5 heeft oog voor je hart, check snel je hartslag en ontvang notificaties bij afwijkingen. Daarnaast heeft de smartwatch een speciale geluid-app waarmee je het aantal decibel meet en waarschuwt de Apple watch 5 je bij kans op gehoorbeschadiging. Voor vrouwen houdt de smartwatch de menstruatiecyclus bij en met de trainingsfuncties helpt het horloge je fitter dan ooit te worden.


Populaire Specificities

 

Soort device

Smartwatch

Kleur

Grijs

Compatipal met

iOS

Functies

Afstand, Bellen zonder telefoon, Dieptemeter, Gyroscope sensor, Hartslagsensor, Hoogtemeter, Kompas, Microfoon, Muziekbediening op smartphone, Omgevingslichtsensor, Stappenteller.

Besturingssysteem

WatchOS 6

Processor

 

CPU/Soc

Apple S5

Aantal cores

2

Opslag

 

Opslagcapciteit

32GB

Scherm

 

Vorm scherm

Langwerpig

Schermtype

OLED

Accu

 

Batterijduur (uren)

18u

Verbindingen

 

Verbinding (wlan)

802. 11b, 802. 11g, 802. 11n (Wi-Fi 4)

Bluetooth-versie

Bluetooth 5.0

GPS 

Ja

IP-classificatie

 

Invloeden van buitenaf

Spatwaterdicht, waterdicht tot 50M

Materiaal

 

Materiaal behuizing

Aluminium

Materiaal band

Siliconen

Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket