Apple MagSafe 2-Lichtnetadapter 85W MD506Z/A

€ 99,- € 79,- (incl. 21% btw)
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 1 jaar

Apple MagSafe 2-Lichtnetadapter 85W MD506Z/A

De MagSafe 2-lichtnetadapter van 85 W is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker. Dus als iemand per ongeluk over het snoer struikelt, schiet het meteen los en blijft je MacBook Pro gewoon op zijn plaats staan. De stekker helpt ook voorkomen dat het snoer na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.

Als de stekker eenmaal stevig vastzit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; een oranje licht duidt erop dat de notebook wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading.
Dankzij de handige vormgeving van de adapter kun je de gelijkstroomkabel er netjes omheen wikkelen. Dat maakt 'm de ideale reisgenoot.

Met deze lichtnetadapter kun je de lithium-polymeerbatterij altijd opladen, of de computer nu is uitgeschakeld, is ingeschakeld of in de sluimerstand staat. De adapter levert tevens stroom bij gebruik zonder batterij.
Compatibel met MacBook Pro met Retina-display.
 
Het is belangrijk dat je weet welk model Mac je hebt. Als je met OS X Lion (10.7) of hoger werkt, doe je het volgende: ga naar het -menu linksboven in je scherm, klik op 'Over deze Mac' en klik vervolgens op de knop 'Meer info...'. Nu krijg je te zien welk model en welke generatie Mac je hebt.

Als je met een oudere versie van OS X werkt en wilt weten welk model je hebt, kun je hier het serienummer van je Mac invullen.
 
Vraag je je af of deze lichtnetadapter geschikt is voor jouw Mac?
Dit artikel bevat extra uitleg over het kiezen van de juiste adapter.

 
Merk en uitvoering  
Partnumber MD506Z/A
Merk Apple
Uitvoering Apple MagSafe2 Power Adapter 85W
Soort  
Soort computeraccessoire Adapter
Lader/Adapter Type AC Adapter
Origineel/Compatible Origineel
Gerelateerd product  
Laptopmodel Apple Macbook Pro
Eigenschappen  
Vermogen (watt) 85W
Meer informatie  
Fabrieksgarantie 6 maanden
EAN 0885909611508
SKU MD506Z/A
Verpakking Blister
Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket