Apple MacBook MagSafe 1 Power Adapter 45W MC747Z/A

€ 90,- € 78,- (incl. 21% btw)
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 6 maanden

Apple MacBook MagSafe 1 Power Adapter 45W MC747Z/A

De MagSafe-lichtnetadapter van 45 watt voor MacBook Air is voorzien van een magnetische gelijkstroomconnector die ervoor zorgt dat het netsnoer wordt losgekoppeld als er te veel kracht op wordt uitgeoefend. Ook helpt deze connector voorkomen dat het snoer na verloop van tijd slijt of minder sterk wordt. Daarnaast geleidt de magnetische connector de stekker naar de netsnoerpoort van de computer voor een snelle, veilige aansluiting.

Als de connector goed is aangesloten, gaat op het uiteinde ervan een led-lampje branden. Het oranje lampje geeft aan dat de batterij van de computer wordt opgeladen; het groene lampje geeft aan dat de batterij volledig is opgeladen. Deze lichte en compacte oplossing is ideaal als u de computer wilt meenemen op reis.

De adapter is speciaal voor MacBook Air opnieuw vormgegeven en past in elke reistas. Dankzij de handige vormgeving van de adapter kunt u de gelijkstroomkabel er netjes omheen wikkelen.

Deze lichtnetadapter laadt de lithium-polymeerbatterij op terwijl de computer is in- of uitgeschakeld of in de sluimerstand staat. Ook kan deze adapter als voeding worden gebruikt als u zonder batterij werkt.

Het is belangrijk dat je weet welk model Mac je hebt. Als je met OS X Lion (10.7) of hoger werkt, doe je het volgende: ga naar het -menu linksboven in je scherm, klik op 'Over deze Mac' en klik vervolgens op de knop 'Meer info...'. Nu krijg je te zien welk model en welke generatie Mac je hebt.

Als je met een oudere versie van OS X werkt en wilt weten welk model je hebt, kun je
hier het serienummer van je Mac invullen.

Vraag je je af of deze lichtnetadapter geschikt is voor jouw Mac?

Dit artikel bevat extra uitleg over het kiezen van de juiste adapter.


 
Merk en uitvoering  
Partnumber MC747Z/A
Merk Apple
Uitvoering Apple MagSafe Power Adapter 45W
Soort  
Soort computeraccessoire Adapter
Lader/Adapter Type AC Adapter
Origineel/Compatible Origineel
Gerelateerd product  
Laptopmodel Apple Macbook Air
Eigenschappen  
Vermogen (watt) 45W
Meer informatie  
Fabrieksgarantie 6 maanden
SKU  
Verpakking Bulk
Ook aangeschaft samen met dit product

Klanten over PhoneMarket