Apple MacBook Air 2020 M1 8GB ram 8-core GPU 256GB ssd Spacegrijs AZERTY Belgisch

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 1 jaar
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 918,- (incl. 21% btw)

Apple MacBook Air 2020 M1 8GB ram 8-core GPU 256GB ssd Spacegrijs AZERTY Belgisch

LET OP! DIT IS EEN BELGISCH MODEL MET EEN AZERTY TOETSENBORD LAYOUT!

Deze Macbook Air is geschikt voor alledaagse taken en is het dunste en lichtste notebook ooit gemaakt door Apple. Voorzien van een krachtige Apple M1 chip, True Tone Retina beeldscherm, Magic Keyboard, Touch ID vingerafdruksensor en een batterijduur tot wel 18 uur lang.

Sneller en betere prestaties
De Apple M1 processor is speciaal ontworpen voor de Macbook. De processor is energiezuiniger en veel krachtiger dan de Intel processoren die voorheen in de oude modellen zaten. Met deze nieuwe kracht draaien zware grafische programma's zoals Photoshop zeer soepel en kan je makkelijk meerdere taken tegelijkertijd aan. De toonaangevende efficiëntie van de M1-chip levert verbluffende prestaties zonder ventilator. Nu voert een aluminium warmteverspreider de warmte af die het systeem genereert, dus hoe intensief de taak ook is, dit model werkt volledig geruisloos.

Mac OS Big Sur
De Macbook Air is voorzien van het nieuwe besturingssystem Mac OS Big Sur. Het is ontwikkeld om het uiterste potentieel van de M1 processor te benutten. Ze werken samen om het hele systeem vlotter te maken. Dagelijkse taken, van bladeren door foto's tot bladeren door Safari gaat sneller. En jouw hardst werkende apps hebben allemaal toegang tot de stroom die ze nodig hebben. Samen met een prachtig nieuw ontwerp en de toonaangevende privacyfuncties bezit het over de beste beveiliging in zijn klasse.

Ingebouwde beveiliging en privacy
Een aanraking is voldoende om te vergrendelen of te ontgrendelen. Gebruik je vingerafdruk om een ​​film te huren, een app te kopen of toegang te krijgen tot zaken als beveiligde documenten of systeeminstellingen zonder dat je jouw wachtwoord opnieuw hoeft in te voeren. En wanneer je online winkelt met Apple Pay, vult Touch ID jouw verzend- en factuurgegevens in zonder je kaartgegevens te delen.

Verpakkingsinhoud:

  • Apple MacBook Air 2020 M1, 8GB ram, 8-core GPU, 256GB ssd, Spacegrijs AZERTY
  • USB‑C‑lichtnetadapter van 30 W
  • USB‑C-oplaadkabel (2 m)

Klik hier voor specificaties: