Apple iPhone 15 Pro 512GB Titanium Naturel

Opslagcapaciteit:

1 TB
128 GB
256 GB
512 GB

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 2 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
  • Tweakers ID: 1978300
Actuele status: Binnenkort verwacht
Naturel
Binnenkort verwacht
€ 1.609,-
Zwart
Binnenkort verwacht
€ 1.609,-
Blauw
Binnenkort verwacht
€ 1.609,-
Wit
Binnenkort verwacht
€ 1.609,-
€ 1.609,- (incl. 21% btw)

Apple iPhone 15 Pro 512GB Titanium Naturel

iPhone.
Gesmeed uit titanium.

iPhone 15 Pro is de eerste iPhone die is gemaakt van hoogwaardig titanium, dezelfde legering die wordt gebruikt voor de ruimte­vaartuigen die naar Mars gaan.
Titanium staat bekend om de geweldige verhouding tussen gewicht en stevigheid. Daarmee zijn dit onze lichtste Pro-modellen ooit. Je voelt het meteen als je er eentje oppakt.

Het is zover. Nog nooit is een Apple GPU zo ingrijpend herontworpen. A17 Pro is een iPhone-chip van een compleet andere orde, die verreweg onze beste graphics ooit levert.
Mobiele games zien er schitterend uit en voelen levensecht, met ongelooflijk gedetailleerde omgevingen en realistische personages. A17 Pro is ook nog eens toonaangevend snel en efficiënt. Dat zul je merken.

Met de volledig nieuwe actieknop ga je direct naar je favoriete feature. Als je eenmaal ingesteld hebt welke dat is, hoef je alleen maar de knop ingedrukt te houden.

iPhone 15 Pro is de eerste iPhone die USB 3 ondersteunt. Dat betekent een enorme sprong in overdrachts­snelheid voor snellere profes­sionele workflows dan ooit.
Met de nieuwe USB‑C-connector kun je je Mac of iPad opladen met dezelfde kabel als iPhone 15 Pro. Zeg maar dag tegen die wirwar aan kabels.

Dankzij nieuwe wifi 6E is de overdrachts­snelheid dubbel zo hoog. Bestanden uploaden en downloaden gaat dus razendsnel.
Probeer je iemand te vinden op een druk station of in een overvol park? Dan hoef je niet verder te kijken dan ‘Nauwkeurig zoeken’ voor ‘Zoek mijn vrienden’.
De nieuwe Ultra Wideband-chip van de tweede generatie7 geeft ‘Nauwkeurig zoeken’ nu een drie keer zo groot bereik. Wie je dus ook zoekt, je staat er zo weer naast.
Om gebruik te maken van ‘Nauwkeurig zoeken’ kunnen je vrienden met iPhone 15 of iPhone 15 Pro hun locatie alleen met jou delen via ‘Zoek mijn’. Simpel. En privé.

Let op: Apple levert geen oplader mee. Schaf een losse Apple 20 watt lader aan om uw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

In de doos:

  • Apple iPhone 15 Pro 512GB Titanium Naturel
  • USB-C-naar-C kabel

Productspecificaties:
Merk: Apple
Model: iPhone 15 Pro
Kleur: Naturel
Schermdiagonaal: 6,1"

Klik hier voor meer productspecificaties