Apple AirPods 3e generatie met Lightning-oplaadcase

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 1 jaar
  • Handleiding digitaal: klik hier
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 179,- (incl. 21% btw)

Apple AirPods 3e generatie met Lightning-oplaadcase

Persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking omringt je met geluid en geeft een compleet nieuwe dimensie aan muziek, series, films en nog veel meer. Het geluid komt van alle kanten, alsof je midden in je eigen bioscoop of concertzaal zit.

Bas op nieuwe hoogten.
De door Apple ontworpen dynamische driver wordt aangestuurd door een speciale versterker en zorgt voor een extreem gedetailleerde muziek­weergave. Elke klank is raak, van diepe bassen tot kristalheldere hoge tonen.

Afgestemd op jouw oren.
Adaptieve EQ stemt muziek volledig automatisch af op jouw oren. De microfoons aan de binnenkant detecteren wat jij hoort, waarna de middelhoge en lage frequenties in real time worden bijgesteld, zodat je geen enkel detail hoeft te missen.

Buien?
AirPods, de Lightning-oplaad­case en de MagSafe-oplaad­case zijn zweet- en waterbestendig volgens de IPX4-norm, en dus prima bestand tegen een flinke bui of een stevige work‑out.

Een case vol energie.
Met zowel de Lightning-oplaad­case als de MagSafe-oplaad­case kun je tot wel 30 uur muziek luisteren met je AirPods.3 En de MagSafe-oplaad­case is ook nog eens te gebruiken met MagSafe en andere draad­loze opladers. Opladen wordt dan gewoon een kwestie van klikken.
 

In de doos:

  • Apple AirPods 3e generatie met Lightning-oplaadcase
  • USB-C naar Lightning kabel
  • Documentatie

Klik hier voor meer productspecificaties: