Amazfit GTS 42MM Zwart

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 2 jaar
Actuele status: Binnenkort verwacht
€ 69,- (incl. 21% btw)

Amazfit GTS 42MM Zwart

Amazfit GTS gebruikt een topklasse scherm met hoge resolutie, waarvan de pixeldichtheid maar liefst 341 PPI is en een resolutie van 348 bij 442 heeft, wat een ongekende helderheid in details oplevert. Bovendien tilt het aangepaste 1,65 inch AMOLED-display de fijnheid van het kleurendisplay naar een geheel nieuw niveau. Het 100% NTSC-kleurenspectrum en de ultrahoge kleurverzadiging maken het scherm superlevensecht, terwijl een heldere en transparante 2.5D-glazen lens elk scherm net zo verbluffend maakt alsof je het voor de allereerste keer ziet.

Waterbestendig tot een diepte van 50 meter, Amazfit GTS ondersteunt ook meerdere zwemscenario's. Het horloge herkent automatisch uw zwempositie en registreert gegevens zoals SWOLF, tempo of calorieverbruik, en maakt een nauwkeurige analyse van de gegevens mogelijk elke keer dat u zwemt.

Amazfit GTS combineert software en hardware om het stroomverbruik van het systeem en de componenten diep te optimaliseren, om een langdurig uithoudingsvermogen van 14 dagen te bewerkstelligen met behoud van een slanke horlogekast, waardoor u frequente oplaadbeurten kunt voorkomen. Het horloge kan gedurende anderhalve maand continu werken in de Basic Watch Mode.

Inhoud doos:

  • Amazfit GTS 42MM
  • Oplader

Populaire specificaties:
Compatibel met: Android, iOS
Functies (wearables): Accelerometer, Afstand, Barometer, Calorieënteller, Gyroscope sensor, Hartslagsensor, Omgevings­licht­sensor, Slaapmonitor, Smartphone notificaties, Stappenteller
Lengte: 43,25mm
Breedte: 36.25mm
Dikte: 9,4mm

Klik hier voor meer productspecificaties