4smarts 360 Beschermingsset iPhone XR

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 1 jaar
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 14,95 (incl. 21% btw)

4smarts 360 Beschermingsset iPhone XR

Perfecte pasvorm: het extreem dunne, geharde glas bedekt het display als een tweede huid zonder de aanraakgevoeligheid te beperken. Nauwkeurige uitsparingen zorgen ervoor dat je de camera aan de voorkant of knoppen onaangetast kunt blijven gebruiken, terwijl afgeronde randen je een aangenaam gevoel geven bij het vegen.
Transparant: het kristalheldere glas toont de schitterende verscheidenheid aan kleuren van uw display en zorgt tegelijkertijd voor maximale bescherming.
Onderhoudsvriendelijk: een oleofobe coating met anti-vingerafdruktechnologie heeft een antibacteriële werking en houdt olie, stof en vuil weg van je apparaat. Hierdoor is hij ook nog eens super makkelijk schoon te maken.
Case-vriendelijk: door de snit van het glas kunt u eenvoudig elke achterklep bevestigen zonder de schermbeschermer te verwijderen.
Details beschermhoes:

Elegant: de flinterdunne, transparante hoes absorbeert schokken en beschadigingen en zet de stijl en lijnen van uw apparaat vrijwel ongewijzigd voort.
Precies: de knoppen op je toestel worden beschermd door drukknopen op het hoesje. Net als de uitsparingen in de koffer zijn deze precies uitgesneden. Zo kan uw smartphone beschermd en optimaal bediend en verbonden worden.
Duurzaam: het slijtvaste materiaal garandeert u een langdurige bescherming van uw smartphone.
Technische specificaties:

Materiaaldikte beschermglas: 0,3 mm
Materiaal hardheid beschermglas: 9H
Materiaaldikte beschermkap: 0,5 mm
Materiaal beschermhoes: TPU (Thermoplastisch Polyurethaan)