Nothing Phone 2 5G 256GB Wit

Opslagcapaciteit:

256 GB

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 2 jaar
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
Wit
Levering binnen 1 werkdag
€ 575,-
€ 699,- € 575,- (incl. 21% btw)

Nothing Phone 2 5G 256GB Wit

Nothing OS 2.0: Een nieuwe visuele identiteit. Pas alles aan, van app-labels en rasterontwerp tot widgetgrootte en kleurthema's. Maak widgets voor snelle instellingsfuncties of voeg belangrijke widgets direct toe aan je vergrendelscherm. De nieuwe Glyph Interface: Belangrijke informatie in een wip. Wijs verschillende licht- en geluidssequenties toe voor elke contactpersoon en elk meldingstype. Gebruik de lampjes om de voortgang bij te houden of maak je eigen ringtones met de Glyph Composer.

Camera: We hebben de interne software van de camera volledig geüpgraded zodat foto's en video's dynamischer en nauwkeuriger zijn dan ooit. Een nieuwe, grotere 32 MP-sensor vooraan legt perfecte portretten vast. Dubbele 50 MP-hoofdcamera + 50 MP-ultragroothoeklens met slimme effecten zoals Advanced HDR, Motion Capture 2.0 en nachtmodus. De nieuwe dubbele zoom behoudt alle details van een scène. Video: 4K 60fps-video's op de hoofdcamera achteraan en 1080P met 60fps op de frontcamera.

Beeldscherm: 6,7" LTPO OLED-scherm met 1600 nits pixelhelderheid en Gorilla Glass 5 (voor en achter). Met LTPO kan Phone (2) intuïtief de vernieuwingsfrequentie van 120 Hz aanpassen om stroom te besparen als je je telefoon niet gebruikt. Een geweldig scherm dat geen aanslag doet op de levensduur van de batterij.

Batterij: Met 4700 mAh heeft Phone(2) onze langst meegaande batterij tot nu toe. Volledig opladen in slechts 55 minuten. Gaat tot 22,5 uur mee. Compatibel met 15W Qi draadloos opladen. De Phone(2) werkt ook als een 5W draadloze oplader zodat je onderweg accessoires zoals Ear(2) van stroom kunt voorzien. Chipset: Met de Snapdragon 8+ Gen 1-chipset levert Phone(2) 80% betere prestaties dan zijn voorganger. Nu met hoge snelheid, het beste interne warmtebeheer en geavanceerde cameramogelijkheden.

Duurzaamheid: 100% gerecycled aluminium middenframe, 100% gerecycled tin op 9 printplaten, 100% gerecycled koperfolie op de hoofdprintplaat en meer dan 90% gerecycled staal op alle 28 stalen stempeldelen. Bovendien is 80% van de plastic onderdelen afkomstig uit duurzame landbouw. De verpakking van Phone (2) is volledig plasticvrij en 60% van het bijgeleverde papier is afkomstig van gerecyclede bronnen.

LET OP! Dit product wordt geleverd zonder oplaadstekker, deze dient u los aan te schaffen.
Klik hier voor de adapter.

In de doos:

  • Nothing Phone (2) 256GB Wit
  • Screenprotector (voorafgeplakt)
  • USB-C naar USB-C Kabel
  • Simnaald
  • Gids

Productspecificaties:

Model: Nothing Phone (2)
Geheugen: 256GB 
RAM: 12GB
Kleur: Wit
Schermgrootte: 6,7"
Productiejaar: 2023

Klik hier voor meer productspecificaties