4Smarts Melody Active In-Ear Headset USB-C Wit

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Garantie: 6 maanden
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 29,95 € 14,95 (incl. 21% btw)

4Smarts Melody Active In-Ear Headset USB-C Wit

De meest universele headset voor elk USB-C-apparaat. Sluit hem gewoon aan op de type C-oplaadpoort en geniet van een rijk geluid met elke smartphone.

Details:

Slim: de digitaal / analoog-omzetter (= D / A-omzetter) die in de versterker is geïntegreerd, zorgt voor geluidsweergave, zelfs als uw smartphone geen analoog signaal kan verzenden via de USB Type C-poort.

Tuneful: door de uitstekende geluidskwaliteit geniet u van de perfecte muziekervaring. Of het nu gaat om kristalheldere hoge tonen of rijke bassen. Ideaal voor elk soort muziek en genre.

Comfortabel: ergonomisch ontworpen zachte ABS-oordopjes zorgen voor een perfecte pasvorm en blijven veilig geplaatst, zelfs als u actief bent.

Veelzijdig: dankzij de verschillende functies op de headset heb je altijd je smartphone onder controle. Pas het volume aan, pauzeer of start nummers, of gebruik de ingebouwde microfoon om ontspannen te bellen.

 

Let op: dit product valt niet onder de 30 dagen bedenktijd, zodra dit product open is geweest kunnen wij dit niet meer retour aannemen, wilt u het alsnog retourneren houdt dan rekening mee dat wij waarde vermindering kunnen toepassen. 

Gedetailleerde geluidsweergave gecombineerd met diepe bassen

Stijlvol ontwerp en comfortabel om te dragen

Knoopvrije, zeer flexibele audiokabel

Luidsprekers: 10 mm dynamische driver

Oproep beantwoorden knop

Geïntegreerde microfoon

Kabellengte: 1,2 m

Verbinding: USB Type-C

Maximale SPL: 95 dB +/- 3 dB

Impedantie: 28 Ω

Frequentieband: 20-20 KHz


Pakket bevat:

4smarts Actieve In-Ear Stereo Headset Melody Digital Basic USB Type-C wit