4Smarts Draadloze Oplader Voltbeam N8 met Klok en LED Licht 10W Wit

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 6 maanden
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 24,95 (incl. 21% btw)

4Smarts Draadloze Oplader Voltbeam N8 met Klok en LED Licht 10W Wit

Dit elegante laadstation onderscheidt zich van de massa: het zet maatstaven door zijn eenvoudige maar nobele ontwerp en overtuigt met een snelle draadloze oplaadsnelheid en een unieke mix van technische kenmerken.

Als het om laadstations gaat, is de laadsnelheid ongetwijfeld de belangrijkste maatstaf. De VoltBeam N8 houdt hier goed rekening mee en gebruikt de momenteel snelste draadloze oplaadstandaard met 10W output.

Vooral aan de bedtafel kunt u profiteren van de extra functies. Verschillende lichtmodi en lichtintensiteiten kunnen worden aangepast door een lichte klop op het station. U kunt een comfortabel gedimd licht, een sterke gloei en een ontspannende, langzaam pulserende verlichting activeren.

De ingebouwde digitale klok met wekkerfunctie is eenvoudig in te stellen en werkt door de ingebouwde batterij zelfs als er geen externe voedingsbron op het station is aangesloten.

Opmerking voor Consumenten:
Om snel opladen te ondersteunen, heeft het product een oplader nodig die snel opladen ondersteunt, zoals bijv. Qualcomm Quick Charge, Power Delivery of Samsung Adaptive Fast Charge (apart verkrijgbaar).