Tweede Kans Apple Watch Series 4 40MM Nike+ 4G Zilver Sportband

Waarom PhoneMarket?

  • Nieuw product:
  • Simlockvrij:
  • Garantie: 6 maanden
  • Handleiding digitaal: klik hier
  • Soort product: demo- showroommodel
  • Kwaliteitsgraad refurbished: A
  • Staat overige producten: nieuwstaat
Actuele status: Levering binnen 1 werkdag
€ 249,- (incl. 21% btw)

Tweede Kans Apple Watch Series 4 40MM Nike+ 4G Zilver Sportband

Over dit Tweede Kans product:

  • Product is in goede conditie en compleet
  • Doos is geopend, heeft geen seal
  • Heeft als showmodel in de winkel gestaan


Apple Watch Series 4 is zowel aan de binnen- als buitenzijde compleet vernieuwd. Het display loopt van rand tot rand en heeft meer afgeronde hoeken. Hierdoor is de kast van Series 4, ondanks het grotere scherm, nauwelijks groter dan zijn voorgangers. Sterker nog, de kast is zelfs dunner! Apple Watch Series 4 is de ideale smartwatch om telefoongesprekken mee te voeren1, berichten en e-mails te lezen en te versturen, jouw hartslag te meten, tijdens het sporten een andere playlist op te zetten en nog veel meer. Heb je een vorige generatie Apple Watch en wil je overstappen op Series 4? Dan kun je jouw oude Apple Watch-bandje(s) ook gebruiken op de nieuwe Apple Watch Series 4.

30% groter display
Een van de verbeteringen in Apple Watch Series 4 is het grotere beeldscherm. Deze is namelijk 30% groter dan Apple Watch van de vorige generatie. Ook zijn de hoeken ronder, waardoor meer ruimte voor het beeldscherm is – zonder dat de kast aanzienlijk groter is. Het grotere display zorgt ervoor dat je nog meer informatie op het scherm te zien krijgt en minder vaak hoeft te scrollen. Daarnaast maakt Apple Watch Series 4 gebruik van LTPO, een nieuwe displaytechnologie waardoor Series 4 minder energie verbruikt. Apple Watch Series 4 gaat, ondanks het plattere design en grotere scherm, tot wel 18 uur mee!
Over scrollen gesproken: de elektronische kroon, oftewel de Digital Crown, is ook vernieuwd en geeft nu haptische feedback. Deze geeft zachte trillingen of tikjes wanneer je door een lijst of app scrolt, zodat je meer feedback krijgt tijdens het scrollen.

Verbeterde sensoren
Ook de sensoren van Apple Watch Series 4 zijn vernieuwd. Zo detecteert de optische hartslagsensor wanneer jouw hartslag onder de drempelwaarde komt als je de laatste tien minuten niet actief bent geweest. Mocht dit het geval zijn dan krijg je direct een melding over een te lage hartslag. Dankzij de vernieuwde gyroscoop heeft Apple Watch Series 4 nu ook valdetectie. Na een val vraagt Apple Watch Series 4 door middel van een melding of alles in orde is. Als je op nee drukt of na 60 seconden niet reageert, dan neemt Series 4 direct contact op met de hulpdiensten1. Ook wordt er automatisch een bericht met jouw locatie naar jouw noodcontacten gestuurd.
De grootste innovatie in Apple Watch Series 4 is dat deze nu ook de mogelijkheid heeft om een ecg (elektrocardiogram) te maken. De elektrodes in de Digital Crown en op de achterzijde van Apple Watch Series 4 werken samen om de elektrische signalen van jouw hart te lezen. De ecg-app kan hiermee aantonen of je lijdt aan een hartritmestoornis of andere hartaandoening. De resultaten van de ecg kan via de Gezondheid-app opgeslagen worden in pdf-formaat, die je kunt afgeven aan een doctor of medische post.

De ultieme metgezel tijdens het sporten
Of je nou aan hardlopen doet, zwemmen, wielrennen, voetballen of yoga: Apple Watch Series 4 is de ultieme metgezel tijdens het sporten. Zo kun je in de Work-out-app prestaties in kaart brengen, calorieverbranding bijhouden en hartslag meten. Ook kun je persoonlijke doelen en trainingsschema’s opstellen. Daarnaast detecteert Series 4 dat je, aan de hand van jouw snelheid en bewegingen, aan een training bent begonnen. Ook handig om te weten: Apple Watch Series 4 is waterdicht tot wel 50 meter2 en kan dus ook gebruikt worden met zwemsporten. Als je na het zwemmen aan de Digital Crown draait, blaast Series 4 door middel van geluidsgolven het achtergebleven water uit de speakers.

Let op: dit product valt niet onder de 30 dagen bedenktijd, zodra dit product open is geweest kunnen wij dit niet meer retour aannemen, wilt u het alsnog retourneren houdt dan rekening mee dat wij waarde vermindering kunnen toepassen. 

Let op: dit product valt niet onder de 30 dagen bedenktijd, zodra dit product open is geweest kunnen wij dit niet meer retour aannemen, wilt u het alsnog retourneren houdt dan rekening mee dat wij waarde vermindering kunnen toepassen. 


 

Merk

Apple

Model

Watch Series 4 40MM

Type

Smartwatch

Lengte

40mm

Breedte

34mm

Dikte

10.7MM

Gewicht

30.1 Gram

Compatibel met

iOS

Aantal cores

2

Waterdicht

Ja tot 50 meter

Opslag capaciteit / RAM

16GB / 1GB

Schermvorm

Vierkant

Diagonaal

1.78''

Schermtype

OLED

Batterijduur

18u

Accucapaciteit

292 mAh

Verbinding (wlan)

802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4)

Bluetooth

Bluetooth 5.0

NFC

Ja

GPS

Ja

SIM-kaart slot

eSIM

Verbinding

2G/3G/3G+/4G/4G+

Functies

Accelerometer, Drukmeter, Gyroscope sensor, Hartslagsensor, Omgevings­licht­sensor, Slaapmonitor, Stappenteller, Trilfunctie

Classificatie

ECG Certificaties

Materiaal behuizing

Roestvrijstaal

Materiaal band

Siliconen