Partners


12.1 iDEAL


Voordelen

  • iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL;
  • Controle en overzicht op de betaling.


U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Postbank, Rabobank of SNS Bank.

Hoe werkt iDeal

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.12.2 Webshop Keurmerk Het internet is niet meer weg te denken in ons leven, jong en oud maakt gebruik van de vele mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn aankopen die worden gedaan via internet gigantisch toegenomen.
Ondanks deze positieve ontwikkeling is er nog steeds weinig vertrouwen bij de consument om aankopen via internet te doen. Er zijn immers nog steeds onbetrouwbare bedrijven die niet correct handelen. Webshop Keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert, certificeert en blijft controleren. Consumenten kunnen hierdoor betrouwbaar en veilig kopen bij de aangesloten bedrijven. Zij zijn te herkennen aan het keurmerk dat op de betreffende site wordt gevoerd. Alle bij Webshop Keurmerk aangesloten bedrijven committeren zich inhoudelijk aan voorwaarden en volgen de gedragscode. PhoneMarket.nl is lid sinds oktober 2013.12.3 PostNL

PostNL verzorgt de verzending van de pakketten voor PhoneMarket.nl. PostNL is vanaf 1799 actief in de post- en pakketbezorging in Nederland. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat met zeer hoge nauwkeurigheid haar post bezorgt. In 96,1% van de gevallen komt binnenlandse post veilig de volgende dag aan. Dankzij een goede samenwerking tussen PhoneMarket.nl en PostNL worden de pakketten van PhoneMarket.nl snel bezorgt en kunt u tijdens de verzending op www.tracktrace.nl bijhouden waar uw pakket zich op elk moment bevindt.

Wilt u ons beoordelen? Wij zouden dat erg op prijs stellen!  
Door te klikken op het onderstaande afbeeldingen komt u meteen terecht op de  beoordelingspagina van PhoneMarket.nl
Alvast bedankt.


 HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial