5. Verzending & bezorging

 
 
 
De beste bezorgservice zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Laat je bestelling de volgende dag gratis (vanaf €50,-) thuis of op je werk bezorgen. Je kunt je bestelling natuurlijk ook ophalen in onze winkel in Rotterdam. Een kopje koffie staat klaar voor je.
 
Wil je rustig in het weekend bestellen en kun je niet wachten tot je het pakketje in je handen hebt? Wanneer je in het weekend bestelt, heb je het dinsdag in huis. 


5.1 Zo werkt bezorgen door heel Nederland en België:
 

 

5.2 Aangetekend verzenden
 

Bestellingen boven €100 euro wordt aangetekend verstuurd. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje NIET afgeleverd bij je buren. De bezorger komt de volgende dag nog eens langs.
 
 
5.3 Je pakketje online tracken
 
Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, kun je het pakket volgende met het Track & Trace-code op de website van PostNL. Je vindt deze code in de verzendbevestiging. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kun je namelijk niet volgen via de website van PostNL.
 
 
5.4 Verzendkosten naar België:
 
Bestelling boven €50,- wordt gratis bezorgd (aangetekend). Onder €50,- brengen wij slechts €1,95 verzendkosten in rekening.
 
5.5 Verzendkosten naar België:
 
Bij bestellingen onder de €50,- worden €1,95 (incl.BTW) verzendkosten berekend. Dit geldt voor zowel Nederland als België.